Динамівські футболісти визнали, що вони - не єдиний колектив

Поділитися
Динамівські футболісти визнали, що вони - не єдиний колектив Максим Коваль вже звик діставати м'ячі з сітки власних воріт
Після матчу з "Рапідом" лідери "Динамо" різко висловилися щодо внутрішньокомандну атмосферу.

Лідери "Динамо" після невдачі у матчі Ліги Європи з "Рапідом", у якому кияни втратили перемогу на останніх секундах ігрового часу, зійшлися на думці, що на сьогоднішній день у команді немає єдності.

"Я вважаю, що йде якась переоцінка своїх можливостей, тому багатьом хлопцям потрібно подумати про свою складову в цій команді. Мало бути гравцем - потрібно діяти у команді. Це стосується багатьох гравців, і не тільки іноземців", - зазначив воротар-ветеран, екс-капітан "Динамо" Олександр Шовковський.

"Приходять хороші гравці, які грають за свої збірні, але з якихось незрозумілих причин вони не можуть ужитися разом і діяти як одна команда. Ось це проблема", - спробував пояснити причини останніх невдач команди 38-річний голкіпер.

Нагадаємо, що у другому турі групового турніру Ліги Європи "Динамо" зіграло внічию 2:2 з "Рапідом", пропустивши другий гол на останніх секундах поєдинку. При цьому останній м'яч "Рапіда" став логічним завершенням фінального штурму воріт киян.

"Я в "Динамо" вже четвертий чи п'ятий рік, але такого ніколи не було. Я маю на увазі те, що відбувається у чемпіонаті, єврокубках... Навіть у Лізі Чемпіонів такого не було", - зазначив захисник Євген Хачеріді.

"Те, що у Динамо немає єдиного колективу - це правда. А конфліктів між гравцями немає. Люди виходять і роблять послугу, ображені, кого поставили, а кого - ні. Ось вам і рахунок".

Шовковський, який грав у "Динамо" під керівництвом майже десяти фахівців, вважає, що головна причина незіграності, а звідси і невдач, - психологія.

"Важко психологічно у тому плані, що ми ніяк не можемо реалізувати можливості, які є, але при цьому допускаємо дитячі помилки і не можемо утримати рахунок. Дуже дивний стан, пригнічений. Багато гравців почали діяти не так, як повинні були. І це пов'язано з психологією", - сказав Шовковський в інтерв'ю телеканалу Футбол.

Нагадаємо, після матчу чемпіонату Прем'єр-ліги України проти "Чорноморця", в якому кияни несподівано поступились 1:2, за інформацією ЗМІ, у роздягальні "Динамо" сталася бійка. Повідомлялося, що одним з "миротворців" в тій ситуації виступив Олег Гусєв. Тим не менш, інформацію про конфлікт в команді спростував як головний тренер Олег Блохін, так і інші футболісти.

"Динамо" після двох турів у Лізі Європи займає останнє місце у своєму квартеті. Що стосується чемпіонату України, то тут підопічні Блохіна демонструють найгірший старт в історії українських першостей.

Найближчий матч кияни проведуть 6 жовтня в Києві проти донецького "Металурга". !zn

Читайте також:

Блохін вважає, що матч із "Рапідом" можна було закінчити після першого тайму

Ярмоленко порадив фанам "сидіти вдома", а Гусєву "соромно виходити на вулицю"

Нігерієць Аруна врятував Блохіна від чергового фіаско - "Динамо" вирвало нічию у "Ворскли"

Мілевський назвав Блохіна людиною, яка "тільки п'є каву і палить цигарки"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі