В "Арсеналі" не пережили розгром від "Шахтаря" - головний тренер подав у відставку

Поділитися
В "Арсеналі" не пережили розгром від "Шахтаря" - головний тренер подав у відставку © The White House
Олександр Бакалов, який пропрацював у системі київського клубу майже 10 років, написав заяву про звільнення.

"Арсенал" напередодні матчу київського дербі проти "Динамо", який відбудеться 20 жовтня, залишився без головного тренера - Олександр Бакалов написав заяву про відставку.

Фахівець, який пропрацював у системі клубу з 2005 року, підтвердив інформацію про відхід з посади наставника "канонірів" кільком українським ЗМІ. Втім, на офіційному сайті "Асенала" поки що немає жодних повідомлень про зміни у тренерському штабі команди.

Раніше в "Арсеналі" Бакалов тренував дубль, юнацьку команду, був асистентом головного тренера і двічі очолював першу команду.

Нагадаємо, у минулому турі чемпіонату Прем'єр-ліги України "Арсенал" було розгромлено "Шахтарем" 7:0 на "Донбас-Арені". Однак і без цієї неприємної поразки справи київської команди в національній першості йдуть геть погано - "червоно-сині" знаходяться на 14-му місці, набравши у 12 матчах всього 10 очок. Хіба що вихід в 1/8 фіналу Кубка України кияни можуть занести собі в актив.

Раніше повідомлялося про розбіжності, які виникли між колишнім і нинішнім власниками "Арсеналу" - Вадимом Рабиновичем і Олександром Онищенком, згідно з яким Онищенко нібито не міг отримати весь пакет документів від Рабиновича. Однак після матчу "Говерла" - "Арсенал", який відбувся 14 вересня, якихось нових подробиць конфлікту не надходило.

Зазначимо, що Бакалов став другим тренером команд Прем'єр-ліги, які в ході нинішнього сезону подали у відставку. Раніше з посади наставника ФК "Севастополь" пішов Олег Кононов. !zn

Читайте також:

Прем'єр-ліга: дубль Кравця приніс "Арсеналу" перемогу над "Севастополем"

В "Арсеналі" знову повернулися до теми зведення власного стадіону

В "Динамо" офіційно оголосили про "зміни у тренерському штабі"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі