У "Динамо" офіційно оголосили про "зміни в тренерському штабі"

Поділитися
У "Динамо" офіційно оголосили про "зміни в тренерському штабі"
Київський клуб розпочав кадрові перестановки - помічники головного тренера Олексій Михайличенко та Андрій Баль відсторонені від роботи.

В "Динамо" офіційно повідомили про те, що асистенти головного тренера Олега Блохіна - Олексій Михайличенко, Андрій Баль та Юрій Роменський - більше не будуть працювати на своїх посадах.

Допомагати Блохіну буде зірка "Динамо" 90-2000-х років Сергій Ребров, а з воротарями, як і раніше, буде працювати динамівський голкіпер 1980-х Михайло Михайлов.

"Про зміни в тренерському штабі команди, а також про те, які функції в структурі клубу надалі виконуватиме Олексій Михайличенко, Андрій Баль та Юрій Роменський буде повідомлено пізніше", - зазначає прес-служба "Динамо".

Нагадаємо, що раніше ЗМІ поширили інформацію про те, що нібито спонсори "Динамо" після низки невдач поставили перед президентом Ігорем Суркісом ультиматум - звільнити Блохіна при першій же втраті очок у чемпіонаті Прем'єр-ліги України або Лізі Європи.

Втім, за інформацією видання football.ua, 20 вересня в "Динамо" побував німецький агент, який провів зустріч з керівництвом клубу. Є сенс говорити про те, що мова йшла про можливий контракт з іноземним спеціалістом. За попередніми даними, мова йде про німецького тренера. Втім, раніше ЗМІ називали в числі потенційних тренерів "Динамо" Томаса Шаафа і Фелікса Магата.

Нагадаємо, що 22 вересня "Динамо" проведе черговий матч чемпіонату Прем'єр-ліги проти львівських "Карпат" - початок зустрічі о 19:30. !zn

Читайте також:

Мілевський назвав Блохіна людиною, яка "тільки п'є каву і курить сигарети"

Бєланов знову захищає Блохіна, переклавши всю провину на футболістів

Колишній динамівець Саленко припустив, що розгром від "Металіста" не зламав киян

Суркіс пообіцяв народження феномену "Динамо" Блохіна" вже в найближчому сезоні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі