В "Арсеналі" знову повернулися до теми зведення власного стадіону

Поділитися
В "Арсеналі" знову повернулися до теми зведення власного стадіону Поки "Арсенал" тулиться на чужих стадіонах © fcarsenal.com.ua
Керівництво київського клубу має намір почати будівництво арени для проведення домашніх матчів.

Президент і власник київського "Арсеналу" Олександр Оніщенко повідомив, що найближчим часом клуб почне зведення власного стадіону. При цьому передбачуваний об'єкт буде розміщуватися на правому березі столиці, де зосереджені основні спортивні об'єкти міста.

Втім, поки невідомо, коли саме стартує будівництво, однак не повідомляється про вартість робіт, наявність проектних документів та земельної ділянки.

Зазначимо, що попередній власник "Арсенала" Вадим Рабінович не раз заявляв про бажання побудувати стадіон для команди. Зокрема, влітку 2010 року зазначалося, що "каноніри" будуть будувати арену в Дніпровському районі столиці, на вулиці Братиславській. Тим не менш, питання з виділенням земельної ділянки та початком будівельних робіт так і не було вирішене.

При цьому, поки невідомо, де буде проводити "Арсенал" домашні матчі в чемпіонаті Прем'єр-ліги. Як можливі варіанти розглядається стадіони "Оболонь-Арена", "Динамо ім. Лобановського", Бориспільський "Колос", а також поле СТК їм. Баннікова.

Крім власного стадіону команді Оніщенка необхідна своя база. Зараз "Арсенал" з села Щасливе Бориспільського району переїхав на базу в селі Демидів, яке знаходиться у Вишгородському районі.

"Команда базується в готельному комплексі міста Вишгород, а тренується в селищі Демидів. У нашому розпорядженні чудове поле, а на тренування приходять подивитися місцеві вболівальники", - каже головний тренер Арсенал Юрій Бакалов.

Втім, у питанні будівництва нової арени, на думку Бакалова, важливо не місце його зведення, а сам факт наявності свого стадіону.

Нагадаємо, що чемпіонат української Прем'єр-ліги-2012/13, в якому "каноніри" фінішували на 8-му місці, команда частково грала на стадіоні "Динамо" імені Лобановського. !zn

Читайте також:

"Арсенал" розрахувався з боргами, уникнувши санкцій від футбольних інстанцій

Нардеп-регіонал Олександр Онищенко придбав київський ФК "Арсенал"

Власник "Спартака" пообіцяв продати клуб уболівальникам за прикладом британських команд

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі