Ще один молодий голкіпер із Запоріжжя буде виступати у "Динамо"

Поділитися
Ще один молодий голкіпер із Запоріжжя буде виступати у "Динамо" У "Динамо" буде грати ще один Шевченко © fcmetalurg.com
Як кілька років раніше Станіслав Богуш і Максим Коваль, за маршрутом Запоріжжя - Київ вирушив 21-річний голкіпер Олексій Шевченко.

Воротар запорізького "Металурга" Олексій Шевченко стане футболістом київського "Динамо". Про це повідомив офіційний сайт запоріжців.

З огляду на те, що контракт Шевченка із запорізьким "Металургом" закінчувався у грудні 2013 року, а сам він підписав попередню угоду з київським "Динамо", керівництво запорожців прийняло рішення піти назустріч футболісту і відпустити його у столичний клуб до закінчення дії контракту.

За "Металург" у Прем'єр-лізі і першій лізі України Шевченко провів 9 матчів, дебютувавши ще у 2011 році. Шевченко є вихованцем дніпропетровської ДЮСШ "Інтер".

Також голкіпер відомий своїми виступами у різних збірних України - юніорській та молодіжній. Напевно, саме завдяки іграм в "молодіжці" Шевченко і потрапив у поле зору динамівських селекціонерів.

Підписавши контракт із киянами, Шевченко зазначив, що не боїться конкуренції з досвідченими колегами з воротарського цеху - Олександром Шовськовським і Максимом Ковалем.

"У мене, як і в Олександра Шовковського з Максимом Ковалем, дві ноги, дві руки і голова. Потрібно просто працювати так, щоб тренер дав мені шанс", - зазначив воротар.

Таким чином, Шевченко став третім воротарем "Металурга", який перейшов у київське "Динамо" - раніше за маршрутом Запоріжжя - Київ вирушили Станіслав Богуш і Максим Коваль. На відміну від Богуша, який зник з поля зору вболівальників на кілька сезонів через травму, Коваль на сьогоднішній день є основним голкіпером динамівців - Шовковський зрідка виходить на поле.

Також раніше у "Динамо" перейшло двоє польових гравців "Металурга" Андрій Цуріков і Сергій Сидорчук. !zn

Читайте також:

Ліга Європи:"Динамо" знову зіграє з "Туном", "Дніпро" - з "Фіорентиною", "Чорноморець" - з ПСВ

Блохін вважає, що його "Динамо" вже стало українським за набором гравців

Ярмоленко стане найдорожчим динамівцем в історії - за нього посперечаються "Арсенал" і "Ліверпуль"

Фоменко не став викликати на матчі із Сан-Марино і Англією когось із новачків

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі