Блохін вважає, що його "Динамо" вже стало українським за набором гравців

Поділитися
Блохін вважає, що його "Динамо" вже стало українським за набором гравців
Головний тренер "Динамо" намагався відповісти на закиди щодо надмірної інтернаціоналізації його команди.

Головний тренер "Динамо" Олег Блохін напередодні матчу четвертого раунду кваліфікації Ліги Європи з "Актобе" зазначив, що будь-який український футболіст має шанс заграти у його команді, якщо він сильніший за легіонера.

"Я не хочу вирощувати гравців штучно. Якщо ти сильніший за іноземця, ти обов'язково заграєш".

"А які претензії до Динамо? У нас випав Селін, випав Гармаш", - Блохін відповів на закиди журналістів у тому, що на полі у динамівських футболках з'являється все більше іноземців.

При цьому Олег Володимирович зазначив, що він не знає, коли у складі "Динамо" з'являться нові українські виконавці, в тому числі і представники резервної команди.

"Я все розумію, але результат хто буде давати? Давайте ще з "дубля" хлопців візьмемо... Ротація - це, звичайно, добре, але нас і так постійно лають. "Важка перемога", "перемога на жилах"... Дай Бог, щоб ми на жилах виграли чемпіонат, тоді я буду тішитися. А що стосується молоді, то вона ще не готова до матчів такого калібру".

Нагадаємо, що через травми захисника Євгена Селіна та хавбека Дениса Гармаша у першому матчі Ліги Європи, де немає ліміту на легіонерів у складі "Динамо" на поле у стартовому складі вийшло всього троє українців - воротар Олександр Шовковський, захисник Євген Хачеріді і півзахисник Андрій Ярмоленко.

Блохін запевнив, що у поєдинку його підопічні вже не будуть припускатися серйозних помилок, які призвели до двох пропущених голів у матчі у Казахстані. Незважаючи на це, "Динамо" виграло 3:2.

"Ми вже розібрали свої помилки. Таких огріхів я не бачив давно... Ми повинні у будь-якому випадку виправляти ситуацію, адже те, що ми допустили в Актобе, могло нам дорого обійтися. Але подивіться, скільки "Динамо" створює моментів! Інша справа, що ми не можемо довести до логічного кінця... Та дорікати в малюнку, в естетиці, вважаю, тут недоречно", - зазначив Блохін.

Нагадаємо, що другий матч двораундового протистояння четвертого етапу кваліфікації Ліги Європи між "Динамо" і "Актобе" відбудеться 29 серпня о 19:00 в Києві. !zn

Читайте також:

Ярмоленко стане найдорожчим динамівцем в історії - за нього посперечаються "Арсенал" і "Ліверпуль"

Суркіс вважає, що судді в Україні "втратили сором і совість"

CAS остаточно підтвердив дискваліфікацію "Металіста" в єврокубках на поточний сезон

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі