Ярмоленко стане найдорожчим динамівцем в історії - за нього посперечаються "Арсенал" і "Ліверпуль"

Поділитися
Ярмоленко стане найдорожчим динамівцем в історії - за нього посперечаються "Арсенал" і "Ліверпуль" Ярмоленко може залишити "Динамо"
Всупереч запевненням керівництва "Динамо" про недоторканність лідера київської команди, півзахисник може покинути розташування динамівців і продовжити кар'єру в одному з провідних клубів Англії. Англійці готові заплатити за гравця 23 мільйони євро.

Лідер атакуючої лінії київського "Динамо" Андрій Ярмоленко зацікавив два англійські клуби - "Арсенал" та "Ліверпуль".

Про інтерес з боку "червоних" повідомлялося ще минулого вік-енду, тоді як про те, що у боротьбу за талановитого українця вступили "каноніри", стало відомо лише 29 серпня. Про це повідомляє Transfermarketweb, посилаючись на свої джерела.

Обидва клуби вже вступили у переговори з "Динамо", однак невелика перевага є у "Ліверпуля", який готовий запропонувати за Ярмоленка 23 мільйони євро.

Таким чином, Ярмоленко стане найдорожчим гравцем, якого коли-небудь продавав "Динамо" - раніше першість у цьому компоненті належала Андрію Шевченку, якого було проданио у "Мілан" за 25 мільйонів доларів.

Відзначимо, що раніше Ігор Суркіс не раз зазначав, що не має наміру розлучатися з одним із лідерів команди. Те саме говорив і сам футболіст, стверджуючи, що для початку він хоче виграти з "Динамо" повноцінне для нього чемпіонство.

Як би там не було, але англійцям доведеться поквапитися, тому що трансферне вікно в Європі "зачиняється" увечері 31 серпня. Відзначимо, що контракт Ярмоленка з "Динамо" закінчується через два роки, а раніше талановитого українця пов'язували також із "Реалом", "Фіорентиною", "Міланом" і "Наполі".

Нагадаємо, що в нещодавньому матчі з "Шахтарем" Ярмоленко отримав пошкодження стегна, що вивело його з ладу на два тижні. Тим не менше, українець вже встиг відіграти три матчі, відзначившись у них трьома голами.

Читайте також:

"Динамо" стартувало у Лізі Європи з гостьової перемоги у Казахстані

Фоменко не став викликати на матчі із Сан-Марино і Англією когось із новачків

Євген Коноплянка став метою "Ліверпуля" після невдачі з купівлею Мхітаряна

Мхітарян зупинив свій вибір на "Боруссії" всупереч намаганням "Ліверпуля" і "Тоттенхема"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі