Травмований Ярмоленко сподівається відновитися до матчу зі збірною Англії

Поділитися
Травмований Ярмоленко сподівається відновитися до матчу зі збірною Англії
Півзахисник "Динамо" і збірної України розраховує знову бути в строю протягом найближчого місяця.

Атакуючий хавбек "Динамо" і збірної України Андрій Ярмоленко, який отримав пошкодження у зіткненні з бразильцем Тайсоном "Шахтаря", розраховує відновити свої кондиції протягом місяця.

"Поступово відновлююся. У понеділок-вівторок почну легкі пробіжки", - розповів футболіст в інтерв'ю клубній прес-службі.

Зазначимо, що Ярмоленко висловив упевненість, що Тайсон спеціально не прибрав ногу у злощасному епізоді, що призвів до травми футболіста. Півзахисник "Шахтаря" вже приніс вибачення динамівцю, проте трохи пізніше отримав двоматчеву дискваліфікацію від КДК ФФУ.

У той же час тренер із фізпідготовки київського клубу Віталій Кулиба підтвердив початкову інформацію, що на відновлення Ярмоленка піде від двох тижнів до місяця.

"Приблизні терміни відновлення Андрія Ярмоленка - від двох тижнів до місяця. Лікування проходить під чітким контролем, ніхто ніколи не форсує відновлення, тому що, як показує практика, якщо прискорити процес реабілітації, дуже часто трапляються рецидиви, ускладнення травм. Краще зробити період реабілітації трохи більшим, але щоб гравець повністю відновився, і у нього вже не повторилася така травма, ніж форсувати його вихід на поле і, як наслідок, втратити на тривалий період", - зазначив фахівець.

Нагадаємо, що 6 і 10 вересня збірна України зіграє два відповідальних матчі в рамках відбору до ЧС-2014 проти Сан-Марино та Англії. Цілком імовірно, що до цього часу один з лідерів національної команди, який забив у 2013 році у п'яти матчах команди 3 голи, зуміє відновитися і допоможе Україні пробитися на чемпіонат світу. !zn

Читайте також:

Блохіна суддівство Швецова "не вразило", а Луческу назвав його "прекрасним"

Легенда "Динамо" 70-х Стефан Решко знає, які українські команди "вбивають" і захищають

У матчі проти "Динамо" Даріо Срна побив рекорд Анатолія Тимощука

Ліга Європи: "Динамо" буде протистояти команда з Казахстану

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі