Блохіна суддівство Швецова "не вразило", а Луческу назвав його "прекрасним"

Поділитися
Блохіна суддівство Швецова "не вразило", а Луческу назвав його "прекрасним" Блохін знову поїхав з "Донбас-Арени" переможеним
Після матчу "Шахтар" - "Динамо", в якому донеччани здобули впевнену перемогу, наставники команд по-різному оцінили суддівство одеського арбітра.

Після програшу "Шахтарю" головний тренер киян Олег Блохін зазначив, що зустріч принципових суперників була дуже цікавою і гідною, однак суддівство не відповідало високому рівню матчу.

"Думаю, гра за напруженням була дуже хорошою. Обмінялися швидкими голами, а потім матч був, напевно, як на гойдалці - хто заб'є другий м'яч. Але другий гол ми пропустили через помилки", - почав він.

"Я ніколи не говорив про дії арбітра, але вибачте. Коли Григорій Михайлович Суркіс був президентом ФФУ, говорили, що було суддівство на користь брата. А зараз вже, напевно, Григорій Михайлович не бере участь у цьому процесі. Але сьогодні, вважаю, суддівство не відповідало рівню того напруження і боротьби команд, які вийшли на поле. Суддя, м'яко кажучи, не вразив", - прокоментував суддівство наставник "Динамо".

Нагадаємо, що кілька ЗМІ після матчу "Шахтар" - "Динамо" відзначали, що Швецов міг як мінімум двічі давати пенальті у ворота донеччан, а також занадто поблажливо поставився до дій бразильця Тайсона, який завдав травму Андрію Ярмоленку.

Втім, Мірча Луческу не погодився з думкою візаві з Києва - на його погляд, суддівство Віктора Швецова було "прекрасним".

"Арбітр переривав матч саме тоді, коли це було потрібно, тримав нитки гри у своїх руках і не давав можливості розгорітися пристрастям. Вважаю, що він відсудив поєдинок дуже добре і ніяких претензій до рефері сьогодні не може бути", - сказав Луческу.

"Головне, що гра закінчилася дуже мирно, ніхто не травмувався і всі пішли з поля у нормальному стані. Що можна ще вимагати від арбітра, який впорався зі всіма моментами? Немає ніяких зауважень щодо суддівства, але в той же час розумію Олега Блохіна. Напевно, він очікував більшого від своїх гравців", - так Луческу відреагував, коли хтось із журналістів зауважив, що Блохіну суддівство не сподобалося.

Втім, як відомо, один з епізодів, незважаючи на слова Луческу про відсутність травмованих, завершився травмою лідера "Динамо" і збірної України Андрія Ярмоленка. Блохін приділив цьому епізоду особливу увагу під час післяматчевої прес-конференції.

"Ярмоленко розірвали ногу. Просто негарно, коли футболіст ламає іншого футболіста, а двоє підходять один одному руки потискують і радіють, що вбили Ярмоленка. Чому радіти? У наступній грі можна і тебе вбити. Це ж футбол. Повинні дотримуватися правила Fair Play. А люди радіють, що вбили Ярмоленка. Звичайно, на це, чесно кажучи, якось дивно дивитися", - обурювався Блохін, який не раз за свою футбольну кар'єру страждав від травм і грубої гри.

Зазначимо, що після очної зустрічі з киянами донеччани закріпилися нагорі турнірної таблиці, а динамівці поки лише на п'ятому місці. !zn

Читайте також:

"Таврію" позбавили трьох очок через колишнього тренера Семена Альтмана

"Чорноморець" обіграв донецький "Металург" і залишив "зону вильоту"

Наставник "Металурга" Максимов згадав про старе правило: "не забиваєш ти, забивають тобі"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі