"Чорноморець" обіграв донецький "Металург" і залишив "зону вильоту"

Поділитися
"Чорноморець" обіграв донецький "Металург" і залишив "зону вильоту" © bigbord.net
У заключному поєдинку четвертого туру одесити здобули перемогу над донеччанами, тим самим поліпшивши свої позиції у турнірній таблиці.

Одеський "Чорноморець" мінімально 1:0 здолав донецький "Металург" і піднявся з 14-го на 8-ме місце турнірній таблиці Прем'єр-ліги України. Для одеситів - це перша перемога у сезоні, а от донеччани не скористалися шансами наздогнати у групі лідерів київське "Динамо".

Примітно, що обидві команди провели кілька днів тому свої поєдинки у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи, проте зіграли по-різному - одесити виграли, а донеччани несподівано поступилися.

Втім, давно відомо, що ву чемпіонаті України і боротьба, і самовіддача на полі, і навіть суддівство - все може бути відмінним від Європи.

З перших хвилин поєдинку команди діяли на рівних: стало зрозуміло, що суперників розсудить гол. І щастя могло б посміхнутися тим, хто заб'є першим. На 40-й хвилині зіграла зв'язка Антонов - Прийомов і колишній нападник "Дніпра" і "Металіста", а заодно і один з кращих бомбардирів "моряків" у Лізі Європи точним ударом завершив гольову комбінацію. По гарячим слідам "Чорноморець" міг збільшити рахунок, але Фонтанелло після подачі кутового влучив у поперечину.

"Металург" втратив кілька можливостей у першій половині другої 45-хвилинки, що фактично обернулося для них поразкою - фінальний штурм виглядав швидше як "обязаловка", ніж зрозумілі і розраховані ігрові дії.

"Чорноморець" - "Металург" - 1:0 (1:0)

Гол: Антонов, 40.

"Чорноморець" (Одеса): Безотосний, Зубейко, Фонтанелло, Бергер, Вангелі, Валєєв (Антонов, 31), Гай (Бобко, 61), Рієра (Джа Джедже, 58), К. Ковальчук, Прийомов, Самодін.

"Металург" (Донецьк): Бандура, Прийма, Польовой, Морозюк (Дегтярьов, 46), Чечер, Макрідіс, Мкртчян, Лазіч, Голайдо (Зе Соарес, 68), Нельсон (Насонов, 46), Жуніор.

Суддя: Вакс (Сімферополь).

4 серпня. Одеса. Стадіон "Чорноморець". 12963 глядача.

Нагадаємо, що наступний тур чемпіонату Прем'єр-ліги розпочнеться 9 серпня зустріччю між запорізьким "Металургом" і ФК "Севастополь". !zn

Читайте також:

"Шахтар" знову не залишив "Динамо" жодного шансу на успіх

"Таврію" позбавили трьох очок через колишнього тренера Семена Альтмана

"Металіст" позбавлений бронзи сезону-2007/08 за договірний матч з "Карпатами"

Наставник "Металурга" Максимов згадав про старе правило: "не забиваєш ти, забивають тобі"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі