Зустріч Кличка і Повєткіна - під загрозою зриву

Поділитися
Зустріч Кличка і Повєткіна - під загрозою зриву Зустріч може не відбутися © sport-xl.net
Менеджер братів Кличків Бернд Бенте зазначив, що поєдинок двох олімпійський чемпіонів може не відбутися через організаційні питання.

Менеджер братів Кличків Бернд Бенте не впевнений в тому, що зустріч між Володимиром та Олександром Повєткіним відбудеться.

Коментуючи хід переговорів між промоутерами, Бенте оцінив ймовірність проведення бою у не вище, ніж 50 відсотків. За правилами WBA, сторони повинні підписати контракт на бій до 7 червня. Сам поєдинок запланований на 5 жовтня у Москві. Однак, за словами Бенте, досі залишаються невирішеними безліч питань.

"На даний момент ми не досягли угоди щодо всього контракту", - цитує Бенте ИТАР-ТАСС.

"Існує безліч питань: фінансового плану, з приводу лікарів у рингу, місцевої комісії. Не кажучи про ситуацію з тим, хто повинен проводити допінг-контроль. Нічого конкретного ще не вирішили, за винятком того, що Володимир, як суперчемпіон, вийде на ринг останнім. Подивимося, що принесе нам цей тиждень, оскільки в кінці ми повинні підписати контракт".

Нагадаємо, що право організувати бій здобув російський бізнесмен Андрій Рябинський, що запропонував в якості призового фонду 23 мільйони доларів. Втім, Бенте і вся команда Кличка досить скептично поставилася до цього рішення.

"Як я завжди говорив, виграти торги на право проведення бою - зовсім не означає, що він відбудеться, - зазначив Бенте. - Оскільки братам Кличкам втрачати набагато більше, маю на увазі репутацію та ім'я. Ми погодимося на бій, якщо будемо впевнені, що він буде чесним і справедливим, і якщо будуть на всі 100% вирішені питання, які зараз залишаються невирішеними. Якщо буде хоча б 99% - ми відмовимося від бою".

Відзначимо, що напередодні менеджер Повєткіна Володимир Хрюнов заявив ИТАР-ТАСС, що переговори з командою Кличка йдуть успішно, і найближчим часом, до середини тижня, контракт на бій буде підписано. !zn

Читайте також:

Одіозний Дон Кінг вимагає для свого підопічного 2 мільйони за бій з Кличком-старшим

Українські боксери без втрат стартували на чемпіонаті Європи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі