Одіозний Дон Кінг вимагає для свого підопічного 2 мільйони за бій з Кличком-старшим

Поділитися
Одіозний Дон Кінг вимагає для свого підопічного 2 мільйони за бій з Кличком-старшим Дон Кінг вміє дивувати © boxingforum24.com
Стали відомі деякі подробиці переговорів щодо можливої зустрічі канадського суперважковика Бермейна Стіверна з Віталієм Кличком.

Промоутер Бермейна Стіверна Дон Кінг попросив для свого підопічного гонорар у два мільйони доларів, а в якості додаткового бонусу - телеправа на показ бою у США, повідомляє газета "Взгляд".

Нагадаємо, що переговори канадського боксера і Віталія Кличка ведуться вже кілька тижнів, відтоді, як стало відомо, що Кличко-старший планує провести бій в 2013 році.

WBC, титулом якої володіє Віталій Володимирович, зобов'язала свого чемпіона в суперважкій вазі його і офіційного претендента на титул Бермейна Стіверна до 3 червня домовитися про фінансові умови бою. Якщо до цієї дати сторони не прийдуть до згоди, буде оголошено аукціон за право організувати поєдинок.

Відзначимо, що в професійній боксерській кар'єрі Бермейн Стіверн ніколи не заробляв і півмільйона доларів за бій.

Менеджери Кличка поки не коментують інформацію про пропозицію Кінга, тим не менш, нескладно запропонувати, що сторона українця навряд чи погодиться на такі умови.

Нагадаємо, що останній бій народний депутат України Віталій Кличко провів 9 вересня у Москві проти Мануеля Чарра з Німеччини. Бій завершився технічним нокаутом у четвертому раунді. !zn

Читайте також:

"Українські Отамани" мають намір провести бій на НСК "Олімпійський"

Кличко відстояв титул чемпіона світу, перемігши Чарра технічним нокаутом (ВІДЕО)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі