Українські боксери без втрат стартували на чемпіонаті Європи

Поділитися
Українські боксери без втрат стартували на чемпіонаті Європи © http://minsk2013boxing.by/
Старт європейської першості з боксу вдало пройшов для представників української збірної.

Українські боксери вдало стартували на чемпіонаті Європи у Мінську. Всі четверо спортсменів, які виходили в ринг в перший і другий день змагань здобули перемоги у своїх матчах і продовжують боротьбу.

Першими з українців у ринг вийшли В'ячеслав Кисліцин (категорія до 64 кг) та Дмитро Булгаков (до 81 кг). Кримчанин, який вдало виступав за "Українських Отаманів" у Світовій серії боксу, легко здолав свого суперника з Греції Александроса Тсанкідіса - 30:27 у трьох раундах. Харків'янин Булгаков виглядав у поєдинку проти угорця Петера Надя ще більш впевнено - 30:27, 30:26 та 30:27.

У категорії до 56 кг Микола Буценко, що також виступав у WSB, розібрався з представником сильної болгарської школи боксу Стефаном Івановим. У трьох раундах українець володів перевагою, що відбилося на суддівських записках - 29:28 у всіх трихвилинках. І нарешті, молодий Павло Іщенко, учасник Олімпіади в Лондоні подолав перший раунд змагань, вигравши в ірландця Шона Маккома - 29:27, 29:28, 29:28.

3 червня Денис Шкарубо (до 52 кг) спробує кваліфікуватися до чвертьфіналу турніру в поєдинку проти грузина Автанділа Чубабрії. Кисліцин зустрінеться з азербайджанцем Гайабатуллою Гаджиалієвим, а Булгаков побореться з білорусом Сергієм Новіковим. Також у ринг вийде і представник суперважкій категорії Єгор Плевако, його суперник - чорногорець Марко Радоньїч.

4 червня у попередніх боях на ринг вийде 19-річний кримчанин Вадим Кудряков (категорії до 49 кг), який зустрінеться з представником Молдови Дмитром Суходольским. Павло Іщенко проведе бій проти литовця Гіліса Вайткуса.

Також свої виступи на ЧЄ почнуть і наші лідери - чемпіон світу-2011 Євген Хитров (до 75 кг) та чемпіон Європи-2006 Денис Пояцика (до 81 кг). Чвертьфінальні поєдинки розпочнуться вже 5 червня. !zn

Читайте також:

Тренер збірної України з боксу підтримує Ломаченка в переході на профіринг

"Українські Отамани" мають намір провести бій на НСК "Олімпійський"

Після серії невдач колишній чемпіон світу з боксу з України завершив кар'єру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі