Тренер збірної України з боксу підтримує Ломаченка у переході на профіринг

Поділитися
Тренер збірної України з боксу підтримує Ломаченка у переході на профіринг Дмитро Сосновський (другий праворуч) і його підопічні © vringe.com
Дмитро Сосновський вважає, що дворазовий чемпіон світу і Олімпіади зуміє гідно представляти Україну на професійному рингу.

Багаторічний наставник збірної України з боксу Дмитро Сосновський підтримує свого колишнього підопічного Василя Ломаченка у бажанні розпочати професійну кар'єру. Про це фахівець розповів в інтерв'ю iSport.ua.

"Я не маю ніякого морального права не підтримати його - адже він виграв все, причому за два кола. Так що, чому б йому не стати чемпіоном світу у профі? Адже це теж почесно!", - вважає Сосновський.

Нагадаємо, що після завершення сезону у Світовій серії боксу, в якій команда Ломаченка "Українські Отамани" посіла друге місце, Василь Ломаченко заявив, що найближчим часом має намір почати професійну кар'єру.

Приблизно такої ж думки Сосновський дотримується і щодо інших боксерів, які вдало виступили на Олімпіаді у Лондоні.

"Я думаю, що всі в українському боксі вдячні цим хлопцям за те, що вони були в цій команді. А куди їм іти далі, вони повинні вирішувати самостійно".

Також Сосновський прокоментував перехід на профіринг чемпіона Європи, світу та бронзового призера Лондона Тараса Шелестюка, який вже провів три переможні бої у США.

"Він сподобався мені. Тарас став трохи іншим, видно, що тренування пішли йому на користь. Потішило і те, що особливо третій суперник у Тараса був непоганий. Принаймні, за списком боїв і за кількістю нокаутів, але Тарас нокаутував його. Молодець, що говорити - дай Бог, щоб він став чемпіоном, тому що будь-який українець, який виступає на високому рівні і здобуває щось - обличчя нашого боксу і країни".

Нагадаємо, що 30 травня у Мінську стартує чемпіонат Європи з боксу, де українська збірна буде представлена у всіх 10 категоріях. !zn

Читайте також:

"Українські Отамани" мають намір провести бій на НСК "Олімпійський"

Одіозний Дон Кінг вимагає для свого підопічного 2 мільйони за бій з Кличком-старшим

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі