Дворазовий олімпійський чемпіон Ломаченко залишає аматорський бокс

Поділитися
Дворазовий олімпійський чемпіон Ломаченко залишає аматорський бокс Василь Ломаченко перейде в професіонали © wsb.com
Переможець боксерських турнірів Пекіна і Лондона, боксер команди "Українські Отамани" офіційно підтвердив свій перехід у професіонали.

Дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко офіційно підтвердив свій відхід з любительського боксу і початок професійної кар'єри.

Про це український чемпіон заявив після фінального матчу Світової серії боксу, в якому його "Отамани" поступилися "Астана Арланс". Сам Ломаченко виграв свій бій, проте його перемоги не вистачило для загального успіху.

"Після цього сезону буду боксувати у професіоналах", - написав Ломаченко на своєму офіційному сайті.

Щоправда, поки що 25-річний українець не коментує подробиці переходу на профі-ринг - наявність контракту з якою-небудь промоутерською фірмою, терміни проведення боїв або початку тренувань.

Втім, кілька тижнів тому, перед півфінальним боєм WSB проти "Італійського Грому", Ломаченко у бесіді з кореспондентом DT.UA не підтверджував відхід з любительського боксу, заявивши лише, що його перехід у профі "цілком можливий".

Судячи з усього, між Ломаченком та керівництвом Федерації боксу України (а в особі Володимира Продивуса і ідейного натхненника команди "Українські Отамани") існувала домовленість, що ще один рік після перемоги в Лондоні боксер проведе в любителях, готуючись через виступи в WSB до переходу на профі-ринг.

Нагадаємо, що раніше Тарас Шелестюк, бронзовий призер Лондона, чемпіон світу-2011 першим з чемпіонського складу збірної України перейшов у професіонали. Шелестюк підписав контракт з фірмою Banner Promotions і вже провів два бої у США, в яких здобув перемоги нокаутом. !zn

Читайте також:

Віталій Кличко все-таки вийде в ринг, терміни повернення поки не відомі

Після серії невдач колишній чемпіон світу з боксу з України завершив кар'єру

Український "спортивний Оскар" дістався боксеру і фехтувальниці

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі