Ярмоленка знову було відзначено експертами УЄФА

Поділитися
Ярмоленка знову було відзначено експертами УЄФА
Півзахисник київського "Динамо" вдруге опинився у збірній туру Ліги Європи. Українці відзначили за внесок у перемогу динамівців над "Рапідом".

Півзахисник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко знову пробився у збірну Ліги Європи, яку експерти УЄФА складають після кожного ігрового дня в євротурнірі.

Атакуючий хав був відзначений за свої дії у поєдинку проти віденського "Рапіда", який динамівці обіграли 3:1. Перемога дала можливість українській команді вийти до плей-офф Ліги Європи.

Сам Ярмоленко, хоч і не відзначився точним ударом, перервавши свою 4-матчеву гольову серію в євротурнірі, але як завжди був активний в атакуючих і оборонних діях київської команди.

"Ярмоленко є лідером і найкращим бомбардиром київського "Динамо" в Лізі Європи. У великий футбол він прийшов як нападник, потім грав на позиції лівого вінгера, а в 2013 році був переведений Олегом Блохіним на протилежний фланг, де отримав можливість більш ефективно використовувати свою ударну ліву ногу. Ярмоленко - дуже витривалий гравець, що робить величезний обсяг чорнової роботи", - пояснили свій вибір УЄФА.

Повністю символічна збірна виглядає так: воротар Стоянов ("Лудогорец"); захисники - Родрігес ("Фіорентина"), Віргевер (АЗ), Хорді Амат ("Суонсі"), Фертонген ("Тоттенхем"); півзахисники - Натхо ("Рубін"), Андреас ("Есбьєрг"), мішель фуко ("Генк"), Ярмоленко ("Динамо"); нападники: - Адин ("Трабзонспор"), Алан ("Зальцбург").

Відзначимо, що раніше Ярмоленко, а також захисник "Дніпра" Артем Федецький потрапляли до збірної 4-го туру Ліги Європи-2013/14.

Нагадаємо, що жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи відбудеться 16 грудня о 13:00 у швейцарському Ньоні. !zn

Читайте також:

Скаути "Ювентуса" потрапили на один з найгірших матчів за участю Ярмоленка і Коноплянки

Платіні запевнив, що підтасовувань на жеребкуванні ЧС не було

Після дзвінка з ФІФА Роналду зважився відвідати церемонію вручення "Золотого М'яча"

Блохін розповів, за скільки готовий відпустити Ярмоленка і Хачеріді

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі