Скаути "Ювентуса" потрапили на один з найгірших матчів за участю Ярмоленка і Коноплянки

Поділитися
Скаути "Ювентуса" потрапили на один з найгірших матчів за участю Ярмоленка і Коноплянки Коноплянка в матчі з Францією не був схожий на себе
Представники італійського клубу приїхали до Парижа подивитися на двох потенційних зірок європейського футболу в дії. А побачили зовсім не схожих на себе, збентежених футболістів.

Вчорашній провальний для збірної України матч плей-офф відбіркового турніру ЧС-2014 проти Франції відвідали представники туринського "Ювентуса".

Як свідчить італійський портал leggo.it скаути "Старої синьйори" були зацікавлені в діях двох потенційно провідних європейських футболістів Андрія Ярмоленка і Євгенія Коноплянки.

Щоправда, поки незрозуміло, яку інформацію скаути передадуть у селекційний відділ клубу, адже вчора обидва футболісти виглядали не найкращим чином. Тим не менш, видання називає і орієнтовну вартість українців - Коноплянку оцінено у 15 мільйонів євро, а Ярмоленка в 17 мільйонів.

Інтерес до двох атакуючих хавів України було викликано їхньою хорошою грою у Києві проти Франції, а також протягом всього відбіркового турніру ЧС-2014. Однак у Парижі футболісти провели не найкращу свою гру.

Зазначимо, що Ярмоленко повністю провалив свої функції в оборонних діях команди, давши розвернутися своєму візаві на фланзі Франку Рібері. Також двічі через невдачі в атаці французи починали свої атаки, які в підсумку завершувалися взяттям воріт Андрія П'ятова. Що стосується Євгена Коноплянки, то атакуючий хав не впорався з захисниками і півзахисниками збірної Франції і його було повністю з'їдено опонентами.

ТАКОЖ: Герой матчу з Францією Роман Зозуля задумався про своє майбутнє в "Дніпрі"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у послугах цієї парочки зацікавлений "Ліверпуль", а серед претендентів на Коноплянку наводили ще кілька топ-клубів Європи.

Відзначимо, що Андрій Ярмоленко став найкращим бомбардиром України у відборі на ЧС-2014 - на його рахунку п'ять забитих голів. !zn

Читайте також:

Фоменко підкреслив: у футбол повинні грати сміливі люди

Блохін розповів, за скільки готовий відпустити Ярмоленка і Хачеріді

ФІФА оголосила список претендентів на "Золотий м'яч"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі