Рібері поскаржився, що у Франції його підтримують менше, ніж Мессі і Роналду

Поділитися
Рібері поскаржився, що у Франції його підтримують менше, ніж Мессі і Роналду Франк Рібері просить більше підтримки у співвітчизників © sudouest.fr
Претендент на "Золотий м'яч", лідер збірної Франції, якій незабаром доведеться поборотися за поїздку на чемпіонат світу з Україною, хотів би більше підтримки на батьківщині.

Півзахисник "Баварії" і збірної Франції Франк Рібері, який є одним із 23 претендентів на "Золотий м'яч", поскаржився, що йому не вистачає підтримки з боку громадськості.

За його словами, у Франції більше співпереживають Кріштіану Роналду і Ліонелю Мессі, ніж йому.

"Чи буду я аутсайдером у боротьбі за "Золотий м'яч"? - наводить Le 10 Sport слова Рібері. - Мені складно сказати. Але, зізнаюся, міг би отримувати більше підтримки, ніж є зараз. Часом створюється враження, що людям у Франції набагато більш цікаві Кріштіану Роналду та Мессі".

Нагадаємо, що букмекери віддають першість у боротьбі за "Золотий м'яч" саме французькому хавбеку - його котирування випереджають і Мессі, і Роналду.

"2013-й вийшов для мене успішним роком - я показував хорошу гру і виграв із "Баварією" багато трофеїв. "Золотий м'яч" став би приводом для гордості не тільки для мене, але й для всієї моєї родини", - зазначив Рібері.

ТАКОЖ: Франк Рібері поділився таємницею своєї результативності

Нагадаємо, що Рібері став найкращим футболістом Європи сезону-2012/13 за версією УЄФА, випередивши Роналду і Мессі.

Відзначимо, що 15 і 19 листопада Франк Рібері у складі збірної Франції вийде на поле проти української команди і намагатиметься допомогти своїй команді вирушити на чемпіонат світу до Бразилії. Раніше ряд фахівців, в тому числі і колишній володар "Золотого м'яча" Андрій Шевченко, відзначили, що перемога Франції стане серйозним аргументом для того, щоб вручити нагороду саме Рібері.

Перша гра відбудеться 15 листопада о 21:45 на київському НСК "Олімпійський". Поєдинок-відповідь пройде у Парижі чотири дні потому. !zn

Читайте також:

Колишній тренер збірної України розповів, за рахунок чого можна обіграти Францію

Зідан очолить збірну Франції в разі невдачі у протистоянні з Україною

Ібрагімович пообіцяв виступити на ЧС-2014 яскравіше за Кріштіану Роналду

Кріштіану Роналду видав найкращий старт сезону у своїй кар'єрі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі