Франк Рібері поділився таємницею своєї результативності

Поділитися
Франк Рібері поділився таємницею своєї результативності © lequipe.fr
Лідер збірної Франції, з якою найближчими днями побореться за вихід на чемпіонат світу українська команда, розповів, за рахунок чого він у нинішньому сезоні став забивати більше голів.

Півзахисник збірної Франції і "Баварії" Франк Рібері розповів журналістам, за рахунок чого йому вдалося останнім часом підвищити свою результативність і стати лідером "триколірних".

За словами флангового півзахисника, з приходом у "Баварію" Хосепа Гвардіоли, він став більш рішучим і націленим на ворота суперника.

"Щодня, на будь-якому тренуванні Хосеп повторює - "Не бійся бити по воротах! Якщо у тебе є можливість, спробуй пробити і поставити крапку у відповідний момент", - розповів Рібері в інтерв'ю виданню L'equipe.

Відзначимо, що у нинішньому сезоні Рібері у 17 матчах у футболці "Баварії" 9 разів засмучував воротарів суперника. При цьому за весь сезон-2012/13 він забив на два голи більше, але на це Рібері знадобилося 43 поєдинки.

Також крайній півзахисник став автором трьох точних влучень у двох останніх матчах збірної Франції у відбірковому турнірі ЧС-2014 - він двічі розписався у воротах Білорусі та один раз забив фінам.

Його рішучість і лідерські якості відзначає головний тренер "триколірних" Дідьє Дешам і гравці - Рібері є тим, хто може в потрібний момент взяти на себе відповідальність і прийняти правильне рішення.

"Я давно звик до того, що і на футбольному полі, і поза ним до мене прикута велика увага. Всі чекають від мене красивої і корисної гри, але це лише підстьобує мене до нових звершень", - вважає Рібері.

Рібері відзначив, що має намір проявити всі свої найкращі сторони, щоб збірна Франції обіграла Україну в матчах плей-офф відбору на ЧС-2014 і влітку вирушила підкорювати Бразилію.

"Проти мене завжди намагається зіграти кілька футболістів з команди суперника, тому я завжди намагаюся витягти вигоду для партнерів із подібних ситуацій. Ми викладемося на всі сто, аби домогтися позитивного результату у стикових матчах з Україною", - сказав головний претендент на "Золотий м'яч".

Нагадаємо, що матчі Україна - Франція відбудуться 15 листопада у Києві на НСК "Олімпійський" і через чотири дні у Парижі на стадіоні "Сен Дені". !zn

Читайте також:

Шевченко вважає Україну небезпечним суперником для збірної Франції

Колишній тренер збірної України розповів, за рахунок чого можна обіграти Францію

Зідан очолить збірну Франції в разі невдачі у протистоянні з Україною

Ярмоленко розсекретив "зброю", якою можна перемогти збірну Франції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі