Шевченко вважає Україну небезпечним суперником для збірної Франції

Поділитися
Шевченко вважає Україну небезпечним суперником для збірної Франції Шевченко дає по 50 відсотків шансів Україні та Франції © eurosport.ru
Колишній форвард і капітан збірної України упевнений, що фаворита в українсько-французькому протистоянні немає - обидва суперники можуть створити один одному серйозні проблеми.

Колишній нападник збірної України Андрій Шевченко напередодні стикових матчів чемпіонату світу-2014 проти Франції зазначив, що українська команда є небезпечним суперником для французів, тому фаворита у цьому протистоянні немає.

Екс-форвард "Мілана" і "Динамо" виділив півзахист українців. На його думку, це найсильніша лінія команди.

"Зараз у збірній України дуже цікавий період. Команда здобула вісім перемог і зіграла внічию. Особливо сильний у цієї збірної півзахист. У ньому грають такі футболісти, як Коноплянка і Ярмоленко. Вони дуже хороші", - зазначив Шева в інтерв'ю французькому виданню L'equipe.

"Головному тренеру команди Михайлу Фоменку вдалося створити хорошу атмосферу в колективі. Тому зроблю висновок, що сьогодні Україна - дуже небезпечна команда. Але слід також зауважити, що не вистачає хорошого центрфорварда. У нас непогані нападаючі, але вони мало забивають", - резюмував Шевченко свою думку про колишню команду.

Нагадаємо, що ігри між підопічними Дідьє Дешама і Михайла Фоменка пройдуть 15 і 19 листопада - у першому поєдинку українці прийматимуть суперника на київському НСК "Олімпійський", а через чотири дні зіграють у Франції на "Сен Дені". Переможець двораундового протистояння отримає путівку на чемпіонат світу у Бразилії.

Шевченко вважає, що для одного гравця збірної Франції поєдинки з Україною стануть серйозною перевіркою на міцність напередодні вручення премії "Золотий м'яч" - Франка Рібері. На його погляд, лідеру французів доведеться проявити себе з найкращого боку.

"Хочу ще зауважити, що для Франка Рібері це буде особливий матч. Футболіст претендує на звання найкращого гравця світу, і дуже важливо, щоб збірна Франції залишилася в еліті. Але попереду дуже складний матч для обох команд. На мою думку, фаворита у цьому матчі немає", - зазначив Шева.

Нагадаємо, що до протистояння з французами під керівництвом Фоменка і його помічників готується 25 футболістів.

Також 15 і 19 листопада за три путівки на ЧС-2014 у зоні УЄФА посперечаються Греція і Румунія, Ісландія та Хорватія, а також Португалія і Швеція. !zn

Читайте також:

Фоменко розповів про спокій у збірній напередодні матчів з Францією

Зідан очолить збірну Франції у разі невдачі у протистоянні з Україною

Колишній тренер збірної України розповів, за рахунок чого можна обіграти Францію

Тренер збірної Англії вважає, що Україна заслуговує на те, щоб грати на чемпіонаті світу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі