Фоменко розповів про спокій у збірній напередодні матчів із Францією

Поділитися
Фоменко розповів про спокій у збірній напередодні матчів із Францією На шляху до чемпіонату світу Фоменку залишилося провести два матчі
Наставник збірної України вважає, що підготовка до відповідальних поєдинків, незважаючи на всю важливість майбутніх протистоянь, йде нормально.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко розповів про особливості підготовки команди до матчів плей-офф європейського відбору ЧС-2014 проти Франції, підкресливши, що за 5 днів до домашнього поєдинку йде нормальний робочий процес.

"Йде звичайний робочий процес. Збирається інформація, обробляється, робляться висновки. Ми спокійно готуємося, хоча і розуміємо, що всі наші попередні здобутки були заради цього", - розповів Фоменко в інтерв'ю газеті "Команда".

"Думаю, хлопці усвідомлюють те, що їм треба зробити. Настрій у нас робочий, а тривоги немає. Хвилювання, звичайно, присутнє, але така тренерська доля - завжди переживати за результат. Приїдуть хлопці, зустрінемося, поговоримо, а потім визначимо їхній загальний настрій", - поділився Фоменко найближчими планами підготовки.

Наставник, який ще жодного разу не програвав на своєму посту, вважає, що його команді треба зробити останній, найважливіший крок, і при цьому всі футболісти у подібних умовах будуть готові прояавить свої найкращі якості.

"Французи практично всі поєдинки проводять на найвищому рівні. За рідкісним винятком. Наша команда повинна показати всі свої сильні якості, і на це вже ми налаштовуємо хлопців. З деякими з них відбулися розмови у телефонному режимі, будемо говорити, надамо гравцям всю необхідну інформацію. Потрібно зіграти на сто відсотків від усіх своїх можливостей. Сподіваюся, так воно і буде", - зазначив Михайло Іванович.

Нагадаємо, що перший матч плей-офф відбору на ЧС-2014 відбудеться 15 листопада у Києві на НСК "Олімпійський". Матч-відповідь пройде через чотири дні у Франції. До протистояння з французами під керівництвом Фоменка і його помічників готується 25 футболістів.

При цьому в таборі збірної Франції вважають, що цій команді під силу здолати українців - варіант зустрічі з "синьо-жовтими" був найкращим серед інших.

Нагадаємо, що ще за три путівки на ЧС-2014 в зоні УЄФА посперечаються Греція і Румунія, Ісландія та Хорватія, а також Португалія і Швеція. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі