Герой матчу з Францією Роман Зозуля міркує про своє майбутнє у "Дніпрі"

Поділитися
Герой матчу з Францією Роман Зозуля міркує про своє майбутнє у "Дніпрі" Роман Зозуля може залишити "Дніпро" © football.ua
Нападник, який багато в чому забезпечив українській збірній перемогу над французами, може покинути розташування свого клубу: принаймні, у Дніпропетровську поки з ним не поспішатимуть підписувати новий контракт.

Клубне майбутнє нападника збірної України та дніпропетровського "Дніпра" Романа Зозулі наразі не визначено.

Незважаючи на радісні події останніх днів - перемогу "синьо-жовтих" у поєдинку плей-офф відбору ЧС-2014 проти Франції, а також 24-й день народження Зозулі, футболіст перебуває не у найкращому настрої.

Справа в тому, що дія його контракту з "Дніпром" добігає кінця, а з продовженням угоди клуб чомусь зволікає.

Договір Зозулі з дніпропетровцями дійсний до червня 2014-го року, але якщо до кінця 2013-го угоду продовжено не буде, Зозуля вже може підписувати попередній контракт із новою командою. За інформацією "Комсомолки", у Романа є кілька пропозицій від інших клубів, в тому числі і з Англії. Але форвард збірної України відмовляється розглядати їх доти, поки остаточно не проясниться ситуація з його нинішнім клубом.

"Ми зараз перебуваємо у переговорному процесі з Романом щодо підписання нового контракту. На даний момент пропозицій від інших клубів щодо придбання Романа Зозулі до "Дніпра" не надходило", - прокоментував ситуацію генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко.

Сам Роман чутки про своє клубне майбутнє не підтверджує і не спростовує, адже, як відомо, Зозуля вже довгий час не спілкується з пресою.

Нагадаємо, що 19 листопада Зозуля може вийти у складі збірної України на матч плей-офф відбору ЧС-2014 проти Франції в Парижі.

Всього в нинішньому сезоні Зозуля у складі "Дніпра" провів 21 гру і забив 8 голів. У збірній України за три роки виступу вихованець київського футболу провів 13 поєдинків і тричі засмучував воротарів суперників. !zn

Читайте також:

Коноплянка тримає марку популярності: українцем зацікавилися у "Челсі" і МЮ

Букмекери повірили, що збірна України може вийти на ЧС у Бразилії

Ярмоленко і Федецький увійшли до символічної збірної 4-го туру Ліги Європи

В "Дніпрі" вважають, що неявку на матч до Одеси можна списати на форс-мажор

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі