Ярмоленко і Федецький увійшли до символічної збірної 4-го туру Ліги Європи

Поділитися
Ярмоленко і Федецький увійшли до символічної збірної 4-го туру Ліги Європи Андрій Ярмоленко приніс перемогу "Динамо" і був відзначений експертами © uefa.com
Двох гравців з українських клубів було відзначено експертами УЄФА за хорошу гру у рамках чергового змагального дня у Лізі Європи.

Двоє гравців українських клубів - захисник "Дніпра" Артем Федецький і атакуючий хавбек "Динамо" Андрій Ярмоленко - увійшли до символічної збірної 4-го туру Ліги Європи.

Список найкращих футболістів ігрового дня визначається експертами УЄФА.

Нагадаємо, дніпропетровське "Дніпро" виграло у себе на полі у португальського "Пасуша" 2:0, при цьому уже у другому матчі поспіль зберігаючи свої ворота на замку. "Динамо" з тим же рахунком здолало швейцарський "Тун", а Андрій Ярмоленко забив гол, подвоївши перевагу своєї команди у матчі.

Повністю символічна збірна виглядає наступним чином:

воротар - Фредерік Реннов ("Есбьєрг" Данія); захисники - Артем Федецький ("Дніпро", Україна), Петер Анкерсен ("Есбьєрг", Данія), Олег Кузьмін ("Рубін", Росія); півзахисники - Олджан Адин ("Трабзонспор", Туреччина), Серхіо Каналес ("Валенсія", Іспанія), Душан Швенто ("Зальцбург", Австрія), Андрій Ярмоленко ("Динамо" К, Україна); нападники - Еран Захаві ("Маккабі" Хф, Ізраїль), Терренс Бойд ("Рапід", Австрія), Серджо Флоккарі ("Лаціо", Італія).

Зазначимо, що Ярмоленко забиває за "Динамо" в Лізі Європи вже у третьому матчі поспіль - раніше він відзначився влучними ударами в поєдинках з "Рапідом" і домашній зустрічі з "Туном". Всього на його рахунку - 3 голи у чотирьох іграх. Поки киянин замикає топ-10 кращих голеадорів турніру, а лідирує у списку - Джермейн Дефо з англійського "Тоттенхема".

Нагадаємо, що Андрій Ярмоленко та Артем Федецький є гравцями основного складу збірної України, якій наступного тижня необхідно провести перший матч плей-офф відбіркового турніру ЧС-2014 проти Франції. !zn

Читайте також:

Динамівські футболісти визнали, що вони - не єдиний колектив

Збірній України побудують тренувальну базу в Криму майже за 150 мільйонів

Захисник "Динамо" зіграє за збірну Франції проти України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі