Ліга Європи: українські клуби вперше пройшли ігровий день без поразок

Поділитися
Ліга Європи: українські клуби вперше пройшли ігровий день без поразок "Дніпро" першим з українських клубів забезпечив собі участь у плей-офф © moskva.com
"Дніпро" завоював путівку до плей-офф турніру, "Динамо" майже забезпечив собі участь на цій стадії, а "Чорноморець", як і раніше готовий дати бій своїм суперникам.

Українські клуби пройшли без поразок 4-й тур групового турніру Ліги Європи - "Дніпро" виграв у "Пасуш де Феррейра" 2:0, "Чорноморець" зіграв внічию 1:1 з "Лудогорцем", а "Динамо" здолало "Тун" 2:0.

У груповому турнірі розіграшу-2013/14 така успішна картина для представників України склалася вперше.

Без особливих складнощів здобувши другу перемогу над "Пасушем", "Дніпро" завоював путівку до плей-офф Ліги Європи. Наприкінці першого тайму рахунок відкрив Матеус, а закріпив перевагу підопічних Хуанде Рамоса черговим голом-шедевром Євген Коноплянка.

"Чорноморець" зберіг шанси на потрапляння до 1/16 фіналу Ліги Європи - для цього в найближчих матчах одеситам слід набирати максимум очок. А поки одесити можуть занести в актив собі нічию з "Лудогорцем" на полі суперника.

"Динамо" виграло на виїзді у "Туна" зі Швейцарії 2:0. голи - на рахунку Андрія Ярмоленка і Лукаса Шенкелі з "Туна". Динамівці на один пункт відстають від першого місця, яке зайняв бельгійський "Генк".

5-й тур групового турніру Ліги Європи відбудеться 28 листопада - "Динамо" знову на виїзді зіграє з "Генком", "Дніпро" прийматиме румунський "Пандурій", а "Чорноморець" - хорватське "Динамо". !zn

Читайте також:

Блохін встановив новий антирекорд з "Динамо"

"Шахтар" не зумів втілити перевагу у голи у матчі з "Байєром"

У "Дніпрі" вважають, що неявку на матч до Одеси можна списати на форс-мажор

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі