У "Дніпрі" вважають, що неявку на матч до Одеси можна списати на форс-мажор

Поділитися
У "Дніпрі" вважають, що неявку на матч до Одеси можна списати на форс-мажор Літак з "Дніпром" двічі намагався зайти на посадку в Одесі © detskiymir.vn.ua
Через нельотну погоду літак із дніпропетровською командою не зумів приземлитися в одеському аеропорту. "Чорноморець" розраховує, що його супернику в 1/8 фіналу Кубка України зарахують технічну поразку.

"Дніпро" буде відстоювати свою версію неявки на матч 1/8 фіналу Кубка України з "Чорноморцем": причиною неприбуття дніпропетровців на місце подій слід вважати несприятливі погодні умови для авіаперельотів.

Втім, в Одесі заявляють, що "Чорноморець" вже вийшов до чвертьфіналу. Але ФК "Дніпро" готовий надати всі документи і докази того, що клуб зробив усе, щоб зіграти в Одесі.

Дніпропетровські джерела заявляють, що одеський аеропорт двічі гарантував "Дніпру" хорошу погоду при посадці в Одесі і давав добро на виліт із Дніпропетровська. Але обидва рази, коли літак знаходився у повітрі, з Одеси повідомляли про туман і погану видимість.

Після першої спроби борт із делегацією "Дніпра" повернувся додому, уточнив метеодані, і наступного дня о 14:15 вдруге відправився до Одеси. Але о 14:45 авіадиспетчери сказали, що погодні умови знову погіршилися.

Дивно, але пілот літака "Ембраєр 145", на якому летіла команда, був готовий садити літак і його цілком влаштовували погодні умови. Проте диспетчер вирішив, що видимість недостатня для посадки. Отже, "Дніпро" був змушений повертатися додому.

Раніше "Дніпро" було втягнуто у ще одну форс-мажорну ситуацію, коли матч Прем'єр-ліги проти "Металіста" на дніпропетровському стадіоні "Дніпро-Арена" через проблеми з системою штучного освітлення було зупинено на 46-й хвилині при рахунку 2:1 на користь дніпропетровців. Поки встановлено, що поєдинок буде зіграно, але дату не призначено.

Зазначимо, що через несприятливі погодні умови ледь не постраждало ще два лідери українського футболу - донецький "Шахтар" і харківський "Металіст". Донеччани ще 29-го числа на матч з "Миколаєвом" діставалися не через миколаївський, а саме через одеський аеропорт. А харків'яни вже після протистояння з "Карпатами" застрягли на деякий час у львівському порту.

Нагадаємо, в 1/4 фіналу Кубка України вийшли донецький "Шахтар", київське "Динамо", харківський "Металіст", ФК "Тернопіль", чернігівська "Десна", черкаський "Славутич" і тернопільська "Нива". !zn

Читайте також:

"Динамо" розгромило "Шахтар" і вийшло до 1/4 фіналу Кубка України

Ліга Європи: "Чорноморець" програв у другому матчі поспіль, "Дніпро" виграв у Португалії

Суркіс розповів, коли він порадіє за перемоги своєї команди

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі