Ліга Європи: "Чорноморець" мінімально програв "Лудогорцю", "Дніпро" виграв у "Пасуш де Феррейри"

Поділитися
Два українські клуби по-різному виступили в третьому турі Ліги Європи: одесити поступилися головній сенсації групового турніру з Болгарії, а дніпропетровці все-таки дотиснули португальського середняка.

В рамках третього туру групового турніру Ліги Європи у квартеті В "Чорноморець" поступився болгарському "Лудогорцю" 0:1, а в групі Е "Дніпро" зумів в кінцівці поєдинку з "Пасуш де Феррейрою" дотиснути суперника за допомогою двох голів - 2:0.

Таким чином, "Дніпро" зумів реабілітуватися за домашню поразку від "Фіорентини", а "Чорноморець" програв в другому матчі поспіль - у другому турі, нагадаємо, одесити склали зброю перед голландським ПСВ.

В іншому матчі групи В хорватське "Динамо" зіграло внічию 0:0 з ПСВ, а в квартеті Е "Фіорентина" розгромила румунський "Пандурій" 3:0.

Наступний матч "Чорноморець" проведе на виїзді проти "Лудогорця", а "Дніпро" на рідному стадіоні знову проекзаменує "Пасуш де Феррейру".

Зазначимо, що поєдинок "Дніпра" проходив не на домашній арені "Пасуша", а в сусідньому Гимарайнші. Тому футболісти фактично діяли при порожніх трибунах. "Дніпро" змалював свою перевагу в першому таймі, проте одразу ж стало зрозуміло, що португальці дуже щільно діятимуть в обороні, тим більше, що поле було дуже важким. До перерви у дніпропетровців був активний Нікола Калініч, але при цьому хорват як мінімум двічі міг відкривати рахунок.

А після відпочинку своє слово сказали господарі - Руї Мігель опинився на ударній позиції і послав м'яч вище воріт при повному потуранні дніпровського захисту. Поступово гра заспокоїлася, а дніпропетровці ніяк не могли знайти ключі до оборони суперника. Лише тоді, коли на поле вийшло ще троє футболістів групи атаки, "Дніпро" домігся свого. Протягом трьох хвилин Руслан Ротань і Євген Коноплянка оформили перемогу - 2:0.

Пасуш Ферейра - Дніпро 0:2(0:0)

Голи: Ротань, 83 (0:1). Коноплянка, 86 (0:2).

"Пасуш де Феррейра" (Гімарайнш): Філіпе, Сері, Жозе (Рібейру, 65), Тоні, Бебе, Олівейра, Рікарду, Сантуш, Мігел (Иробисо, 82), Леан, Валенте.

"Дніпро" (Дніпропетровськ):Бойко, Ротань, Гама (Матеус, 67), Зозуля, Стрініч, Чеберячко, Коноплянка, Калініч (Селезньов, 58), Канкава (Джуліано, 51), Мандзюк, Мазух.

Арбітр - Шапрон (Франція).
Попередження: Тоні - Зозуля.

24 жовтня. Гімарайнш. Стадіон"Афонсу Енрікеш".

І НПМ
1 Фіорентина 3 3 0 0 8:1 9
2 Дніпро 3 2 0 1 4:2 6
3 Пандурій 3 0 1 2 1:5 1
4 Феррейра 3 0 1 2 1:6 1

"Чорноморець" виходив на поєдинок проти болгарської сенсації після вдалого матчу в чемпіонаті Прем'єр-ліги. Здавалося, що цей факт надихне одеситів. Але схоже, що цей поєдинок поступово втрачає колишню впевненість. Хоча можливо в цей вечір удача відвернулася від команди Романа Григорчука.

Пропустивши "в роздягальню" - на 45-й хвилині поєдинку, "чорно-сині" мали чимало моментів, щоб зрівняти рахунок, але на жаль: в протистоянні з "Лудогорцем" у "Чорноморця" не знайшлося футболіста, здатного зіграти на вістрі.

Чорноморець - Лудогорец - 0:1(0:1)

Гол: Златінскі, 45.

"Чорноморець" (Одеса):Безотосний (капітан), Бергер, Прийомів (Де Матос, 81), К. Ковальчук, Гай (Джа Джедже, 46), Бобко, Фонтанельо, Сантана, Антонов (Діденко, 46), Кутас, Рієра.

"Лудогорец" (Разград): Ст. Стоянов, Барт, Кишада (Эшпинью, 69), Дяків (капітан), Златінскі, Мінєв, Моці, В. Стоянов (Абало, 63), Кайсара, Марселиньо (Мішель, 78), Мисиджан.

Попередження: Діденко (89), Рієра (90+2) - Дяков (26), Моці (33), Златінскі (37), Эшпинью (86)

Судді: Дан Тудор, Онита, Нагі (Румунія).

24 жовтня. Одеса. Стадіон "Чорноморець". 20082 глядача.

Таким чином, одесити перебувають з трьома очками на третьому місці - попереду них "Лудогорец" і ПСВ.

І НПМ
1 Лудогорец 3 3 0 0 6:0 9
2 ПСВ 3 1 1 1 2:2 4
3 Чорноморець 3 1 0 2 2:4 3
4 Динамо З 3 0 1 2 1:5 1

Зазначимо, що в нинішньому розіграші Ліги Європи, включаючи кваліфікаційний етап, "Чорноморець" зазнав четвертої поразки в дев'яти матчах. !zn

Читайте також:

"Металіст" зіграв внічию з "Чорноморцем", "Динамо" перемогло "Арсенал" у київському дербі

"Динамо" з третьої спроби здобула перемогу у Лізі Європи

Ліга Чемпіонів: "Мілан" і "Барселона" зіграли внічию, "Боруссія" здолала "Арсенал"

"Байєр" розгромив "Шахтар", не залишивши супернику жодного шансу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі