Ліга Чемпіонів: "Мілан" і "Барселона" зіграли внічию, "Боруссія" здолала "Арсенал"

Поділитися
Ліга Чемпіонів: "Мілан" і "Барселона" зіграли внічию, "Боруссія" здолала "Арсенал" "Мілан" і "Барселона" розписали мирову © epochtimes.ru
У найцікавіших матчах першого ігрового дня 3-го туру були зафіксовані досить несподівані результати.

В одному з центральних матчів 3-го туру групового турніру Ліги Чемпіонів у групі Н "Мілан" і "Барселона" зіграли внічию 1:1 на полі італійської команди.

Рахунок на початку першого тайму відкрили міланці - відзначився Робінью - однак незабаром Мессі відновив рівновагу.

В іншому поєдинку квартету Н шотландський "Селтік" переміг "Аякс" 2:1 у Глазго, вийшовши на третє місце. Лідирує в групі, як і раніше "Барселона", в активі якої 7 очок. На два менше у "Мілана".

У групі F два цікавих протистояння завершилися з однаковим рахунком 2:1 на користь гостей - "Боруссія" здолала "Арсенал", а "Наполі" - французький "Марсель". Початок перемозі дортмундців поклав екс-донеччанин Генріх Мхітарян.

Матч у Мілані проходив у цікавій боротьбі - каталонці нарешті змогли розраховувати на Ліонеля Мессі, який пропустив близько двох тижнів через пошкодження. Тим більше, враховуючи, що в попередньому турі "Мілан" зіграв внічию з "Аяксом", а "Барса" вийшла на перше місце і могла грати на "Сан-Сіро" в своє задоволення.

Підопічні Массімо Аллегрі почали матч більш ніж вдало - Кака прекрасною поздовжньою передачею крізь захисників суперника вивів на ударну позицію співвітчизника Робінью і той відкрив рахунок. Але порадіти як слід своєму успіху господарі не зуміли - незабаром Мессі відгукнувся на передачу Іньєсти і метрів з 15 послав м'яч у сітку. Це, до речі, був 63-й гол аргентинця в розіграшах Ліги.

В подальшому каталонці грали в властивий їм футбол, однак розвернутися при суперництві з "Міланом" у них не виходило. Цілком логічно, що поєдинок завершився внічию.

"Мілан" (Італія) - "Барселона" (Іспанія) - 1:1 (1:1)

Голи: Робінью, 9 (1:0). Мессі, 23 (1:1).

"Мілан": Амеліа, Абате, Сапата, Мексес, Констан, Монтоліво, Де Йонг, Мунтарі, Бірса (Полі, 80), Кака (Емануелсон, 71), Робінью (Балотеллі, 64).

"Барселона": Віктор Вальдес, Дані Алвес, Маскерано, Піке, Адріану, Серхіо Бускетс, Хаві, Іньєста, Неймар (Педро, 81), Мессі, Санчес (Фабрегас, 74).

Попередження: Монтоліво, Мунтарі - Санчес, Фабрегас.

У Лондоні на гол Генріха Мхітаряна "Арсенал" відповів точним ударом гравця збірної Франції Клода Жиру. Проте в кінцівці зустрічі нападник польської національної команди Роберт Левандовський вивів "жовто-чорних" вперед.

"Арсенал" (Англія) - "Боруссія" Д (Німеччина) - 1:2 (1:1)

Голи: Мхітарян, 16 (0:1). Жиру, 41 (1:1). Левандовський, 82 (1:2).

"Арсенал": Щенсни, Косьельні, Мертезакер, Гіббс, Санья, Артета, Ремсі (Бендтнер, 86), Росіцкі (Гнабри, 89), Уїлшир (Касорла, 58), Езіл, Жиру.

"Боруссія": Вайденфеллер, Суботіч, Хуммельс, Шмельцер, Гросскройц, Бендер, Нурі Шахін, Ройс (Папастатопулос, 87), Блащиковські (Хофманн, 66), Мхітарян (Обамеянг, 66), Левандовський.

Попередження: Хуммельс, 22. Росіцкі, 51. Левандовський, 64. Бендер, 70. Езіл, 85.

Після першого кола турніру лідерство зберігають лондонці, другими йдуть дортмундці, а на третьому-неаполітанці. У всіх команд по шість очок. Аутсайдером групи є "Марсель", який не набрав жодного очка.

Матчі в групі Е завершилися наступним чином: "Шальке" - "Челсі" - 0:3. "Стяуа" - "Базель" - 1:1. У групі G "Зеніт" вирвав перемогу у "Порту" - 1:0, а "Атлетіко" на виїзді розгромив "Аустрію" 3:0.

Нагадаємо, що 23 жовтня свій черговий матч у груповому турнірі Ліги Чемпіонів проведе донецький "Шахтар". підопічні Мірчі Луческу зіграють у Леверкузені проти німецького "Байєра". Початок матчу о 21:45. !zn

Читайте також:

Бразилець Кака повернувся з "Реалу" в "Мілан" безкоштовно з дворазовим зменшенням зарплати

"Атлетіко" виграв боротьбу у "Реала" і "Барселони" за 8-річного вундеркінда

Футболісту "Мілана" Балотеллі "виписали" особистого психолога за погрози розправитися з суддею

Мессі наздогнав у списку клубних бомбардирів легендарного Сесара Родрігеса

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі