Букмекери повірили, що збірна України може вийти на ЧС у Бразилії

Поділитися
Букмекери повірили, що збірна України може вийти на ЧС у Бразилії Україна завоювала довіру букмекерів © football.ua
У повторному поєдинку стикових двобоїв за право зіграти на світовому форумі у 2014 році спортивні аналітики віддають перевагу французам. Але, на їхню думку, до Бразилії вирушить українська команда.

Букмекерські контори вважають, що за сумою двох матчів у збірної України більше шансів поїхати на чемпіонат світу у Бразилії, ніж у Франції.

Принаймні, напередодні матчу двораундового протистояння у рамках плей-офф відбірного турніру на вихід українців до Бразилії можна поставити з коефіцієнтом 1,47. Тоді як французи котируються з показником 2,7.

Втім, подібні котирування не настільки однозначні, як перед першою грою - тоді українцям давали досить сумнівні шанси - 3,75 проти 1,27. Однак перемога у Києві 2:0 вселила букмекерам віру у "синьо-жовтих".

Що стосується матчу у Парижі на стадіоні "Сен-Дені", який відбудеться 19 листопада о 21:45, то на перемогу Франції можна поставити з коефіцієнтом 1,37, успіх українців котирується з показником 8,15, а нічийний результат - 4,50. Втім, необхідний успіх французів для хоча б додаткового часу, а це перемога з рахунком 2:0, на думку аналітиків малоймовірна. На те, що французи переведуть гру в овертайм і виграють, можна поставити з показником 8,0.

У серії післяматчевих пенальті букмекери віддають перевагу французам: коефіцієнти - 12 проти 13.

Нагадаємо, що у додатковий час гра перейде лише при рахунку 2:0 на користь Франції. У випадку, якщо українцям вдасться забити гол, тоді супернику доведеться перемагати з різницею вже у три м'ячі.

Зазначимо, що в інших матчах європейського плей-офф букмекери віддають перевагу Греції над Румунією (1,17 проти 5,0), Хорватії над Ісландією (1,2 проти 4,5) і Португалії над Швецією (1,27 проти 3,75). !zn

Читайте також:

Азаров поділився своїм передчуттям перед матчем Україна-Франція

Фоменко підкреслив: у футбол повинні грати сміливі люди

Букмекери назвали фаворитів на отримання "Золотого м'яча"

У Москві впевнені, що збірна України сильніша за Росію

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі