У Москві впевнені, що збірна України сильніша за Росію

Поділитися
У Москві впевнені, що збірна України сильніша за Росію Експерти вважають російську збірну гіршою за українську © tacopshq.com
Колишній спартаківець, а нині футбольний експерт Олександр Бубнов вважає, що якби на поле вийшли українська і російська збірні, перемога була б за підопічними Михайла Фоменка.

Захисник московського "Спартака" 80-х років, один з найкращих у своєму амплуа в чемпіонаті СРСР Олександр Бубнов припустив, що українська команда сильніша за збірну Росії. Для того, щоб визначити, чи так це насправді, він запропонував організувати товариський матч.

"Російська Прем'єр-ліга слабша за український чемпіонат. А збірна Росії слабша за збірну України. Яка проблема організувати товариський матч? Впевнений, наша збірна програла б українцям", - сказав Бубнов.

Нагадаємо, на відміну від української збірної, Росія виграла груповий турнір європейського відбору у секстеті F, випередивши у напруженій боротьбі Португалію, а також не залишивши жодного шансу Ізраїлю. Росіяни обмінялися перемогами з португальцями, однак через менш впевнену гру конкурента з іншими збірними набрали більшу кількість очок і відправили Португалію у стикові ігри, де вона бореться зі шведами.

ТАКОЖ: Платіні знову "пройшовся" по об'єднаному чемпіонату: Україна і Росія - окремі держави

15 листопада в одному з товариських поєдинків, який відбувся в ОАЕ, Росія зіграла внічию 1:1 з Сербією, яка провалила відбірковий турнір. 19-го числа росіяни зіграють з Південною Кореєю, яка вже пробилася на ЧС. Бубнов вважає, що подібні матчі нічого хорошого російській команді не принесуть.

"Просто так до Дубая не полетіли б. РФС - жебрак. Скільки у нього боргів було? А у нас всього чотири контрольні матчі до чемпіонату світу. Що буде, якщо вони проведуть ігри, що залишилися? Я хочу, щоб мені не було соромно за збірну. А мені, як і всім ветеранам, соромно за цю бездарну збірну", - заявив експерт.

Нагадаємо, що збірні України та Росії зустрічались у двох матчах відбіркового турніру ЧЄ-2000 - в Києві українці здолали суперника 3:2, а в Москві було зафіксовано нічию 1:1. Втім, тоді Україна хоч і виявилася вище Росії у турнірній таблиці, але поступилася першим місцем у групі Франції, і в результаті у стикових поєдинках програла Словенії.

Зазначимо, що згідно з останнім рейтингом збірних ФІФА, опублікованим у середині жовтня, Росія розташувалася на 19-му місці, випереджаючи Україну на одну позицію і всього на 4 залікових пункти. !zn

Читайте також:

Відвідуваність чемпіонату Прем'єр-ліги України виявилася гіршою за російську

Луческу впевнений, що банкрутство клубів Прем'єр-ліги сприяє ідеї об'єднаного чемпіонату

World Soccer: Чемпіонат України - 15-й у світі, трохи гірший за російський і китайський

Учасники зимового об'єднаного турніру зароблять 1 мільйон євро

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі