"Динамо" вийде до плей-офф Ліги Європи, - букмекери

Поділитися
"Динамо" вийде до плей-офф Ліги Європи, - букмекери Зіграти не тільки за Блохіна і перемогти: "Динамо" готове обійти "Рапід"
Контори вірять в успіх київського клубу у 6-му турі групового турніру ЛЄ. А от щодо одеського "Чорноморця" у них як завжди є сумніви.

Букмекери впевнені, що київське "Динамо" зуміє домогтися необхідного результату у зустрічі з віденським "Рапідом" у заключному турі групового турніру Ліги Європи, що забезпечить команді вихід до 1/16 фіналу змагань.

На вихід динамівців із групи G можна поставити з коефіцієнтом 1,1, що фактично означає майже стовідсоткову впевненість контор у київському клубі.

Нагадаємо, що в поєдинку з австрійською командою киянам необхідно не програти - тоді "Динамо" збереже друге місце в групі G і вийде до плей-офф турніру. На цю подію букмекери готові прийняти ставки з показником 1,09. Перемога підопічних Олега Блохіна в домашньому матчі котирується з коефіцієнтом 1,45, нічия - 4,6, а успіх гостей малоймовірний - 6,9.

Відзначимо, що в першому матчі у Відні динамівці втратили перемогу у доданий арбітром час, коли "Рапід" при рахунку 1:2 зумів відзначитися в одній з масованих атак - 2:2.

ТАКОЖ: Визначено всіх учасників 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів (ВІДЕО)

Одеський "Чорноморець", який йде на третьому місці В групі з однаковою кількістю очок з голландським ПСВ (7), не в фаворі у букмекерів. Одеситам доведеться виборювати право зіграти в 1/16 фіналу безпосередньо з головним конкурентом, при цьому поєдинок відбудеться в Ейндховені. На те, що з групи з другого місця вийде українська команда, можна поставити з коефіцієнтом 5,13.

Нагадаємо, що одеситам необхідна тільки перемога у виїзному матчі з ПСВ. На цю подію приймаються ставки з показником 4,35. Залишається відзначити, що в першій зустрічі цих команд голландці виявилися сильнішими в Одесі 2:0.

Також у третьому матчі Ліги Європи за участю української команди "Дніпро" на виїзді зіграє з "Фіорентиною". У разі перемоги дніпропетровців, які вже забезпечили собі участь в 1/16 фіналу, вони завершать турнір на першому місці в групі Е, а заодно і візьмуть реванш за домашню поразку 1:2.

Матчі у Флоренції та Ейндховені почнуться 12 грудня о 20:00, в Києві - о 22:00. !zn

Читайте також:

Шовковський зізнався, що "Динамо" грає не тільки за Блохіна

Блохін ще не знає, за яке місце буде боротися "Динамо"

Суркіс розповів, скільки часу він готовий дати Блохіну

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі