Суркіс підтвердив, що доля Блохіна вирішиться найближчими днями

Поділитися
Суркіс підтвердив, що доля Блохіна вирішиться найближчими днями
Президент "Динамо" зазначив, що буде приймати рішення стосовно подальшої співпраці з тренером, враховуючи особисті побажання Блохіна.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс негласно підтвердив інформацію, яка з'явилася нещодавно в українських ЗМІ, про те, що доля головного тренера Олега Блохіна вирішиться після 12 грудня, коли буде зіграно заключний поєдинок групового турніру Ліги Європи проти "Рапіда".

"Сезон ще не закінчено, адже ще є відповідальний матч. Потім ми будемо зустрічатися з Блохіним і говорити на всі теми, які стосуються подальшого поліпшення ігри команди.

Але для того, щоб все залишалося на своїх місцях, потрібно вирішувати завдання, поставлені перед тренером", - розповів Ігор Суркіс в інтерв'ю програмі "ПроФутбол".

Нагадаємо, що кияни у групі G йдуть на другому місці, маючи одне очко переваги над "Рапідом". Для того, щоб завершити турнір на тих же позицииях і вийти в 1/16 фіналу підопічним Олега Блохіна треба не програти суперникові.

Проте джерело стверджує, що долю Блохіна вирішено, і вона вже не залежить від результату поєдинку з австрійською командою. Повідомлялося, що 61-річного фахівця буде відправлено у відставку в будь-якому випадку.

Втім, поки Суркіс не говорить про цей факт як про доконану дію: він упевнений, що позитивного результату буде досягнуто - головне, щоб для цього було створено хорошау атмосферу в його команді і на футбольному полі.

"Турнірна ситуація - це така справа... Якщо буде гра, розуміння на полі, хороші відносини в колективі, буде і гарне турнірне становище", - уточнив президент.

Суркіс додав, що під час розмови з Блохіним поцікавиться його бажанням щодо подальшої роботи в "Динамо".

"Після 12-го числа ми будемо розмовляти. З'ясуємо, чи є у нього бажання працювати, є можливості і бачення покращення гри команди".

Нагадаємо, що динамівці завершили чемпіонат Прем'єр-ліги на другому місці з 5-очковим відставанням від "Шахтаря". !zn

Читайте також:

Блохін ще не знає, за яке місце буде боротися "Динамо"

Суркіс розповів, скільки часу він готовий дати Блохіну

Колишні гравці "Динамо" вважають, що киянам під силу поборотися за чемпіонство

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі