Колишні гравці "Динамо" вважають, що киянам під силу поборотися за чемпіонство

Поділитися
Колишні гравці "Динамо" вважають, що киянам під силу поборотися за чемпіонство Експерти дають шанс "Динамо" поборотися за чемпіонство
Друге місце і відставання у п'ять очок дають шанси "Динамо" вступити в боротьбу за золото, вважають футбольні експерти.

Колишні футболісти "Динамо", які виступали у київській команді у різні часи, вважають, що за підсумками осінньої частини чемпіонату України динамівці заслужено перебувають на другому місці.

Футбольні експерти Леонід Буряк, Олег Саленко і Олег Венглинський припускають, що команда Блохіна ще зможе вступити в боротьбу за чемпіонство з донецьким "Шахтарем", що йде на вершині турнірної таблиці Прем'єр-ліги.

"Звичайно, відставання від "Шахтаря" у п'ять очок досить значне. Втім, за своїм потенціалом кияни цілком здатні наздогнати гірників. Буде складно, адже у стартових турах після відновлення чемпіонату кияни грають з лідерами, і календар дуже непростий", - вважає Леонід Буряк, колишній наставник "Динамо".

"Конкуренти допомогли киянам піднятися на другу сходинку, і це може стати гарною підмогою для майбутньої боротьби за чемпіонство", - зазначив футболіст київського клубу середини "нульових" Олег Венглинський.

Приблизно такої ж думки дотримується і Олег Саленко, який виступав у Києві ще в чемпіонаті СРСР.

"Важаю, позиція київського "Динамо" цілком обґрунтована. У цьому чемпіонаті всі лідери потроху втрачали очки, тож на перерву усі пішли приблизно у рівному становищі", - говорить Саленко.

Нагадаємо, що наприкінці осінньої частини сезону київська команда вийшла на друге місце у турнірній таблиці, відстаючи тепер від "Шахтаря" на 5 очок. Однак при цьому "Металіст", маючи на один матч менше, фінішував з тією ж кількістю залікових пунктів.

ТАКОЖ: Один із кращих українських захисників 90-х вважає, що "Динамо" ще побореться за золото

Експерти і колишні динамівці вважають, що киянам необхідно додати у командній грі, а новачкам, які вирізняються високою майстерністю, треба якомога швидше виходити на високий рівень.

"В кінцівці чемпіонату команда дуже додала у плані взаємодії, чого явно не було на старті. Все-таки важко, коли приходить велика кількість нових гравців. Потрібно ще трохи часу, щоб хлопці зіграли, відчули один одного. Хоча, звичайно, не можна не відзначити, що у команди були явні провали. У будь-якому випадку, "Динамо" буде над чим попрацювати у міжсезоння", - зазначив Олег Венглинський.

Нагадаємо, що вже у першому матчі весняної частини чемпіонату "Динамо" доведеться зіграти проти "Шахтаря" в Києві: саме від цієї гри і буде залежати доля боротьби за перше місце.

Чемпіонат Прем'єр-ліги відновиться 1 березня 2014 року. !zn

Читайте також:

Блохін ще не знає, за яке місце буде боротися "Динамо"

Блохін піде у відставку 12 грудня після матчу Ліги Європи з "Рапідом", - ЗМІ

"Динамо" підписало колишнього гравця "Шахтаря"

"Арсенал" остаточно виженуть із чемпіонату Прем'єр-ліги 18 грудня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі