Один з найкращих українських захисників 90-х вважає, що "Динамо" ще побореться за чемпіонство

Поділитися
Один з найкращих українських захисників 90-х вважає, що "Динамо" ще побореться за чемпіонство Фахівці продовжують вірити в "Динамо"
Колишній футболіст "Чорноморця" Юрій Сак впевнений, що київський клуб, незважаючи на втрати у ключових протистояннях, зуміє повернутися у боротьбу за перемогу у чемпіонаті.

Юрій Сак, який цементував оборону кількох українських клубів у 1990-х роках, коли тон у футболі задавало київське "Динамо", прогнозує, що динамівці зуміють повернутися у боротьбу за чемпіонство у чемпіонаті Прем'єр-ліги.

Незважаючи на втрату чималої кількості очок у ключових противостояних сезону, в тому числі і з колишнім клубом Сака "Чорноморцем", колишній футболіст вважає, що гра киян налагоджується і незабаром підопічні Олега Блохіна почнуть перемагати.

"Одна-дві осічки основних конкурентів цілком дозволять динамівцям вклинитися у боротьбу за чемпіонство", - вважає Сак.

Втім, на думку колишнього футболіста перед командою, як і раніше, стоять складні завдання, без виконання яких неможливо буде перевершити конкурентів.

"Командні дії "Динамо" важко назвати злагодженими через те, що далеко не всі новачки клубу встигли освоїтися, гравцям поки не вистачає взаєморозуміння. Чесно кажучи, за якістю гри "Динамо" поки відстає від тих, з ким доведеться позмагатися за золоті медалі", - зазначив Сак.

Нагадаємо, що у двох останніх матчах чемпіонату Прем'єр-ліги "Динамо" виграло у "Металурга" з Донецька 9:1 і київського "Арсеналу" 2:0. Проте, як і раніше, кияни відстають від "Чорноморця", що йде четвертим на одне очко і від 2-3 місця на 5 пунктів.

Втім, у найближчих поєдинках киянам належить зіграти з середняками - маріупольським "Іллічівцем", луганською "Зорею", луцькою "Волинню", ужгородською "Говерлою" та "Севастополем". При цьому "Чорноморець" в кінці листопада зустрінеться з міцною "Ворсклою" і донецьким "Шахтарем". !zn

Читайте також:

Динамівські футболісти визнали, що вони - не єдиний колектив

Блохін вважає, що матч з "Рапідом" можна було закінчити після першого тайму

Фоменко і Заваров вважають, що збірній України під силу здолати Францію

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі