"Арсенал" остаточно виженуть із чемпіонату Прем'єр-ліги 18 грудня

Поділитися
"Арсенал" остаточно виженуть із чемпіонату Прем'єр-ліги 18 грудня З "Арсеналом" все зрозуміло: з очками що робити? © football.ua
Керівники українських клубів зберуться на спеціальну зустріч, щоб остаточно вирішити ситуацію з виключенням київського "Арсеналу" з чемпіонату-2013/14.

В офісі Прем'єр-ліги України повідомили про те, що на 18 грудня призначено зустріч представників клубів, на якій вирішать питання щодо турнірної таблиці змагань і очок, які було розіграно в поєдинках за участю збанкрутілого "Арсеналу".

Нагадаємо, що раніше планували вирішити цю проблему 4 грудня на звітно-виборчій конференції УПЛ, проте її було зірвано через відсутність необхідної кількості учасників.

Раніше Федерація футболу України прийняла рішення про виключення "Арсеналу" зі складу учасників чемпіонату України у Прем'єр-лізі. Однак у самій лізі не квапилися з вирішенням долі розіграних очок.

Всього в сезоні-2013/14 "Арсенал" провів 13 матчів , в яких набрав 13 очок (3 перемоги, 1 нічия, 9 поразок). Востаннє гравці київської команди виходили на поле 20 жовтня: тоді "каноніри" поступилися "Динамо" 0:2. Після цього поєдинку "Арсенал" так і не зумів провести хоча б одне футбольне протистояння - через фінансові проблеми в клубі.

Втім, поки що складно прогнозувати, яке ж рішення прийме Прем'єр-ліга, адже кияни зуміли відібрати залікові пункти у "Севастополя", "Волині", "Карпат" і "Ворскли", але при цьому віддали по три бали дев'яти командам, які навряд чи захочуть розлучатися з ними.

Відзначимо, що 4 грудня було зіграно заключний поєдинок в осінній частині чемпіонату-2013/14, а відновляться українські змагання кращих футбольних клубів 1 березня 2014 року. !zn

Читайте також:

Сабо вважає, що український чемпіонат треба рятувати

У Києві мають намір відродити футбольний клуб і зробити його "народним"

Руслан Ротань пройшовся по легіонерам "Металіста": у них тільки долари в очах

Луческу впевнений, що банкрутство клубів Прем'єр-ліги сприяє ідеї об'єднаного чемпіонату

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі