Блохін ще не знає, за яке місце буде боротися "Динамо"

Поділитися
Блохін ще не знає, за яке місце буде боротися "Динамо"
Головний тренер київського клубу після перемоги над "Севастополем" і сходження на друге місце турнірної таблиці нарешті заговорив оптимістично про перспективи свого колективу у національній першості.

Головний тренер "Динамо" Олег Блохін поки не знає, за яке місце у чемпіонаті Прем'єр-ліги будуть боротися його підопічні, однак висловив надію, що поставлені цілі - амбітні.

Про це він розповів після нелегкої виїзної перемоги 2:1 над "Севастополем" в рамках 18-го туру першості.

"Я дуже задоволений, що закінчуємо сезон на мажорній ноті. Коли ми відставали на 11 очок, то всі кричали, що потрібно списувати Динамо з рахунку, що ми не можемо боротися. Але зараз вже вклинилися в боротьбу. Не знаю, за яке місце, але сподіваюся, що за перше", - зазначив Блохін.

Нагадаємо, "Динамо" після перемоги і невдачі "Дніпра" в Луганську (0:2) зуміло вийти на другу сходинку турнірної таблиці. Проте вже 3 грудня звідти його може потіснити "Чорноморець", якщо переможе "Шахтар" в Одесі. Також вплинути на стан динамівців може і поєдинок "Дніпро" - "Металіст", точніше, його догравання, яке відбудеться 4 грудня. Однак у випадку нічийного результату кияни залишаться при своїх.

Головний тренер київської команди зазначив, що матч у Криму вийшов важким - багато в чому через перестановки всередині севастопольського клубу, через що його футболісти отримали додаткову мотивацію і боролися за результат до останнього. Також Блохін виділив і не дуже хорошу реалізацію моментів, які створювало "Динамо".

ТАКОЖ: Суркіс відмовився говорити про відставку Блохіна після чергової невдачі "Динамо"

Блохін зазначив, що 2013 рік став для нього дійсно невдалим, проте у будь-якому випадку новачки команди рано чи пізно повинні вистрілити і приносити результат.

"Сезон двоякий. Починали важко, з'явилися нові гравці. Вливалися - хто легше, хто важче. Були свої проблеми як внутрішні, так і зовнішні. Але у цілому, ті покупки, що ми зробили, думаю, після зимових зборів вони додадуть. Явно відчувається, що вони грали в інший футбол. І щоб звикнути до вимог і розуміти, в якій команді ти знаходишся, потрібен час", - резюмував 61-річний фахівець.

Нагадаємо, що "Динамо" у 2013 році залишилося провести ще один матч - 12 грудня в рамках групового турніру Ліги Європи проти "Рапіда". У разі переможного або нічийного результату динамівці вийдуть в 1/16 фіналу змагань. !zn

Читайте також:

Блохін запропонував журналістам повідомити про його відставку

Колишній роботодавець Блохіна назвав його "людиною з манією величі"

Капітан "Дніпра" порівняв "Зорю" з "Барселоною": вони над нами знущаються

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі