"Динамо" вириває перемогу в Севастополі і виходить на друге місце

Поділитися
"Динамо" вириває перемогу в Севастополі і виходить на друге місце
Підопічні Олега Блохіна скористалися шансом, наданим луганською "Зорею", яка обіграла "Дніпро". Завдяки перемозі в Криму динамівці вперше в сезоні вийшли на перше місце.

Київське "Динамо" обіграло на виїзді "Севастополь" 2:1 в рамках 18-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, вперше в сезоні вийшовши на друге місце в турнірній таблиці.

Підопічні Олега Блохіна спромоглися скористатися шансом, представившимся після несподіваної перемоги "Зорі" над "Дніпром", і як мінімум на один день опинилися попереду "Металіста", "Чорноморця" і того ж дніпропетровського клубу.

У Севастополі кияни відкрили рахунок точним ударом Джермейна Ленса, однак під завісу першого тайму господарі відновили рівновагу - удар Ігора Дуляя викликав метушню біля воріт Максима Коваля, Олександр Караваєв заштовхнув м'яч у ціль. Проте в середині другого тайму "біло-сині" домоглися свого - Ленс вивів на ударну позицію Дьемерси Мбокані та конголезець приніс команді важливу перемогу.

Таким чином, "Динамо" йде на зимову перерву в чемпіонаті в хорошому настрої. Однак динамівцям ще належить вирішити завдання в Лізі Європи: 12 грудня команда Блохіна зіграє в Києві проти віденського "Рапіда".

18-й тур завершиться матчем в Одесі місцевий "Чорноморець" 3 грудня зіграє проти діючих чемпіонів донецького "Шахтаря".

Нагадаємо, що раніше "Металіст" зіграв внічию 1:1 з "Іллічівцем", "Дніпро" поступився "Зорі" 0:3, "Волинь" здолала "Таврію" 2:0, донецький "Металург" взяв три очки в поєдинку з "Ворсклою" - 4:1, а "Таврія" програла "Говерлі" 1:2.

Читайте також:

Суркіс відмовився говорити про відставку Блохіна після чергової невдачі "Динамо"

Сенсація в Маріуполі: "Металіст" втратив два очки у матчі з "Іллічівцем"

Капітан "Дніпра" порівняв "Зорю" з "Барселоною": вони над нами знущаються

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі