Капітан "Дніпра" порівняв "Зорю" з "Барселоною": вони над нами знущаються

Поділитися
Капітан "Дніпра" порівняв "Зорю" з "Барселоною": вони над нами знущаються Руслан Ротань (у світлій формі) не зумів допомогти своїй команді © football.ua
Руслан Ротань вважає, що його команді постійно не щастить в іграх з луганчанами, які обіграли фаворита два рази в сезоні.

Капітан і півзахисник "Дніпра" Руслан Ротань був розчарований поразкою його команди від луганської "Зорі" в рамках 18-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги України.

"Для нас "Зоря" - як "Барселона". Сьогодні ми грали за принципом "ми їм пасик, а вони нам голик", - сказав Ротань в інтерв'ю програмі "ПроФутбол".

"Три удари - три голи. Ви, напевно, вже помітили, скільки ми з "Зорею" граємо, вони над нами знущаються", - додав Руслан.

Нагадаємо, що "Дніпро" програв "Зорі" 0:3 у Луганську, пропустивши три голи в заключному відрізку другого тайму. Всі свої м'ячі луганчани забили в контрнаступах, перед цим не давши дніпропетровцям оперативного простору для організації своїх масованих атак.

Невдача в Луганську не дозволила підопічним Хуанде Рамоса повернутися на друге місце турнірної таблиці і отримати хороший шанс поборотися за першу сходинку з "Шахтарем" ще до виходу клубів у зимову відпустку.

Примітно, що "Дніпро" зазнав двох поразок у чемпіонаті, і обидві - від "Зорі", щоразу пропускаючи по три м'ячі. Раніше "Зоря" зуміла зіграти 2:2 з харківським "Металістом", а також обіграти київське "Динамо" на своєму стадіоні 2:0.

Нагадаємо, заключний поєдинок осінньої частини чемпіонату "Дніпро" проведе 4 грудня о 20:00: тоді відбудеться догравання перерваного поєдинку 12-го туру проти "Металіста". Гра почнеться з другого тайму при рахунку 2:1 на користь дніпропетровців.

Відзначимо, що в рамках 18-го туру "Волинь" обіграла 2:0 сімферопольську "Таврію". Завершиться тур матчем "Севастополь" - "Динамо" та "Чорноморець" - "Шахтар". !zn

Читайте також:

Кубок України: "Дніпру" зарахували технічну поразку за неявку на матч з "Чорноморцем"

Ліга Європи: "Дніпро" і "Чорноморець" здобули чергові перемоги

Учасники зимового об'єднаного турніру зароблять 1 мільйон євро

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі