Кубок України: "Дніпру" зарахували технічну поразку за неявку на матч із "Чорноморцем"

Поділитися
Кубок України: "Дніпру" зарахували технічну поразку за неявку на матч із "Чорноморцем" Туман і негода не переконали ФФУ, що неявка на матч до Одеси - форс-мажор © moskva.com
Негода, а також заборона на посадку в аеропорту Одеси не переконали Федерацію футболу України в тому, що неявка на поєдинок 1/8 фіналу турніру проти "Чорноморця" може вважатися форс-мажором.

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України прийняв рішення зарахувати дніпропетровському "Дніпру" технічну поразку у матчі 1/8 фіналу Кубка України проти "Чорноморця" за неявку на поєдинок.

Також "Дніпро" зобов'язане заплатити штраф у розмірі 75 тисяч гривень.

Таким чином, одеський клуб став восьмим чвертьфіналістом турніру. Зазначимо, що 1/4 фіналу Кубка відбудеться 26 березня 2014 року.

Нагадаємо, що матчі 1/8 фіналу відбулися 29-30 жовтня. За результатами поєдинків 7 команд вийшли до наступного раунду турніру, однак зустріч між одеситами та дніпропетровцями так і не відбулася: дніпропетровці двічі робили спробу прибути до Одеси літаком, проте їм заважали несприятливі погодні умови.

"Дніпро" надав необхідні докази того, що їхню неявку можна списати на форс-мажор, щоб уникнути дискваліфікації. Однак у ФФУ вважають факти недостатніми.

Відзначимо, що "Чорноморець" є дворазовим володарем Кубка України, а у минулорічному розіграші одесити поступилися у вирішальному матчі за трофей донецькому "Шахтарю" 0:3. !zn

Читайте також:

Герой матчу з Францією Роман Зозуля міркує про своє майбутнє у "Дніпрі"

"Динамо" розгромило "Шахтар" і вийшло в 1/4 фіналу Кубка України

Ахметов розкритикував "Арсенал": Без вас жив, і без вас буде жити український футбол

Прем'єр-ліга: "Чорноморець" знову не дав "Динамо" вийти на четверте місце

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі