Ахметов розкритикував "Арсенал": Без вас жив, і без вас житиме український футбол

Поділитися
Ахметов розкритикував "Арсенал": Без вас жив, і без вас житиме український футбол © football.ua
Президент "Шахтаря" підкреслив, що президенти українських клубів відгукнулися на його прохання врятувати київську команду, проте, мабуть, у ній цього вже не хочуть.

Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов був неприємно здивований ситуацією з київським "Арсеналом", коли клубу було запропоновано фінансову допомогу від інших команд, однак пропозицією так не скористалися.

"Чому я обурений? Або грайте, або не грайте. Ви почали виступати. А потім провели 13, 14, 15 матчів, і власники починають між собою з'ясовувати стосунки. І я не знаю, хто власник! Чую, що один, другий, третій... Я ж за що завжди був? За прозорість - хто є власником клубу?", - запитує президент "Шахтаря".

Нагадаємо, Рінат Ахметов нещодавно запропонував допомогти київському "Арсеналу", команді, яка зазнала фінансового краху, продовжити виступи в чемпіонаті Прем'єр-ліги України для того, щоб у змаганнях збереглася конкуренція. Питання про допомогу київському клубу обговорювалося на зустрічі президентів українських команд.

"І друге: щодо прозорості бюджету - за рахунок чого фінансується клуб? Дві речі нам потрібні. Вони сьогодні з'ясовують між собою стосунки, а трясе весь літак. Я вже наводив приклад. От уявіть картину: пасажири зайшли у літак, він злетів, і два пілоти починають з'ясовувати між собою стосунки, битися, шуміти, кричати, хто з них головніший. Але пасажирам від цього не легше. Хлопці, ви приземліться! Чи не злітайте. А якщо злетіли, то приземліться. Дограйте чемпіонат - і будь ласка. Без вас жили, і без вас житиме український футбол", - заявив Ахметов.

ТАКОЖ: Рабинович вирішив знову протягнути руку допомоги київському "Арсеналу"

Як зазначив Ахметов в інтерв'ю одному з українських каналів, "Арсеналу" запропонували покрити витрати, але при це в клубі продовжують казати про 5-мільйонний борг. Трохи пізніше генеральний директор "Арсеналу" підтвердив: до вівторка необхідно погасити 5 мільйонів доларів різних заборгованостей, і лише в цьому випадку "Арсенал" буде врятовано.

Нагадаємо, "Арсенал" востаннє виходив на поле на матчі з "Динамо" - 20 жовтня. Після цього команда не поїхала на гру з "Таврією", запорізьким "Металургом" та "Дніпром". При цьому клубу не зарахували технічні поразки згідно з регламентом і не вжили санкцій у вигляді дискваліфікації за дві неявки. !zn

Читайте також:

Прем'єр-ліга: "Чорноморець" знову не дав "Динамо" вийти на четверте місце

Відвідуваність чемпіонату Прем'єр-ліги України виявилася гіршою за російську

Футболісти збанкрутілого "Арсеналу" будуть тренуватися, поки їх будуть пускати на поле

Луческу впевнений, що банкрутство клубів Прем'єр-ліги сприяє ідеї об'єднаного чемпіонату

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі