Рабинович вирішив знову протягнути руку допомоги київському "Арсеналу"

Поділитися
Рабинович вирішив знову протягнути руку допомоги київському "Арсеналу"
Колишній власник "канонірів" запропонував свою допомогу в порятунку "Арсеналу": однак за умови "обнулення" високих контрактів футболістів.

Колишній президент "Арсеналу" Вадим Рабинович, клубу, який вже кілька тижнів перебуває на стадії "клінічної смерті", запропонував свою допомогу у порятунку команди Прем'єр-ліги України.

Про це Рабинович повідомив в офісі футбольного клубу, де відбулася зустріч вболівальників, представника гравців Віталія Реви і генерального директора Віктора Головка.

"Я ще раз готовий взяти на себе витрати на проведення матчів чемпіонату, утримання клубу - нехай у відповідь мені на стіл покладуть "нульові" контракти гравців! .. ми зранку починаємо працювати... Ось цим я можу допомогти порятунку "Арсеналу" - це моє останнє слово...", - запропонував Рабинович.

За його словами, контракти деяких футболістів київської команди - занадто завищені, тому, в разі, якщо гравці все-таки хочуть продовжити грати за "Арсенал" на мінімальних умовах, ситуацію буде врятовано.

"Тепер і футболісти мають можливість точно так само показати свою відданість рідному клубу, який потрапив у важку ситуацію, піти назустріч моїй пропозиції. Я розумію, що це боляче, важко, коли стосується і своєї кишені в тому числі, але що ж робити - давайте разом рятувати клуб! А потім, коли ситуація, дай Бог, стане іншою - з кожним в індивідуальному порядку обговоримо нові контракти і нові можливості клубу. Якщо цього не відбудеться, наприклад, 10 футболістів погодяться на таке, а 10 - ні, то ви прекрасно розумієте, що нічого не вийде", - сказав Рабинович.

Зазначимо, що за інформацією газети "Коммерсант в Україні", футболісти поки не погодилися на умови колишнього президента.

Нагадаємо, раніше Рабинович зазначав, що команді, яку він підтримував протягом 8 років, вже пізно допомагати - вона припинила своє існування. У Прем'єр-лізі перенесли матч 15-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Арсенал" - "Металург" (Запоріжжя) на більш пізній термін, щоб дати шанс киянам вирішити свої проблеми. А президент "Шахтаря" Рінат Ахметов запропонував своїм колегам "скинутися" на "Арсенал", щоб команда могла дограти чемпіонат до кінця.

Нагадаємо, раніше керівництво "Арсеналу" в особі Віктора Головка повідомило про початок процедури банкрутства команди. !zn

Читайте також:

Футболісти збанкрутілого "Арсеналу" будуть тренуватися, поки їх будуть пускати на поле

"Арсенал", який пропустив сім голів від "Шахтаря", посилився воротарем "Динамо"

Рабинович вважає, що новий власник "Арсеналу" просто не знає, "що робити з футболом"

Вболівальники допоможуть відродитися збанкрутілому "Кривбасу"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі