"Арсенал", який пропустив сім голів від "Шахтаря", посилили воротарем "Динамо"

Поділитися
"Арсенал", який пропустив сім голів від "Шахтаря", посилили воротарем "Динамо" Станіслав Богуш, футбол © detskiymir.vn.ua
Станіслава Богуша, який втратив місце у складі "Динамо" три роки тому, віддано в оренду київському "Арсеналу". Тепер у розташуванні аутсайдера українського чемпіонату воротар намагатиметься повернути колишню форму.

29-річний голкіпер "Динамо" Станіслав Богуш поповнив лави київського "Арсеналу" - футболіст буде виступати у команді зі столиці на правах оренди.

Цю інформацію підтвердив сам гравець, зазначивши, що він сумує за футболом і сподівається повернути колишні кондиції у складі "Арсеналу".

Нагадаємо, в останньому турі чемпіонату Прем'єр-ліги України "Арсенал" програв із розгромним рахунком 0:7 донецькому "Шахтарю". При цьому ворота киян захищав молодий воротар Георгій Копіліані - через травми воротарів Євгена Боровика і Віталія Реви.

Богуш, який перейшов у "Динамо" із запорізького "Металурга" у сезоні-2008/09, сподівався стати у Києві другим Шовковським. Голкіпер дійсно витіснив іменитого конкурента зі складу, проте закріпитися в ньому так і не зумів. Три роки тому він був змушений лягти на операцію через травму зв'язок коліна. Лікарі давали Богушу не більше півроку на відновлення, проте його повернення у футбол затяглося: по суті, поза футболом перспективний голкіпер перебував у найкращому футбольному віці - з 26 по 29 років.

Зазначимо, що нещодавно "Динамо" підписало контракти з двома голкіперами - земляком Богуша Олексієм Шевченком, та Олександром Рибкою, який відбував дискваліфікацію. Так що рішення віддати футболіста, який міг служити на благо динамівцям, давши йому таким чином другий шанс, виглядає розумно.

Примітно, що найближчий матч "Арсенал" проведе 20 жовтня саме з "Динамо": Богуш поки не знає, чи зможе він вийти на поле проти своїх колишніх одноклубників.

Нагадаємо, раніше у відставку з посади головного тренера "Арсеналу" подав Олександр Бакалов. Втім, поки що інформації про призначення нового наставника не надходило.

Читайте також:

Прем'єр-ліга: дубль Кравця приніс "Арсеналу" перемогу над "Севастополем"

Рабинович вважає, що новий власник "Арсеналу" просто не знає, що робити з футболом"

В "Арсеналі" знову повернулися до теми зведення власного стадіону

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі