Футболісти збанкрутілого "Арсеналу" будуть тренуватися, поки їх пускатимуть на поле

Поділитися
Футболісти збанкрутілого "Арсеналу" будуть тренуватися, поки їх пускатимуть на поле © football.ua
Незважаючи на те, що керівництво київського клубу оголосило про початок процедури банкрутства, гравці сповнені оптимізму: за їхніми словами, всі вони дізнаються новини з повідомлень ЗМІ, а команду поки не розпускали.

Один із лідерів "Арсеналу", досвідчений нападник Максим Шацьких вважає, що поки офіційно не оголошено про зняття київської команди з чемпіонату Прем'єр-ліги, його партнерам слід продовжувати виконувати свої обов'язки і готуватися до наступних поєдинків.

Нагадаємо, 29 жовтня генеральний директор "Арсеналу" Віктор Головко повідомив, що клуб знімається з чемпіонату і найближчими днями почнеться процедура оформлення банкрутства.

"Ви не повірите: нам ніхто нічого не повідомляв. У вівторок вранці у нас було звичайне тренування. Потім хлопці побачили новини в інтернеті. Сам я в "мережу" не заходжу - мені хтось зателефонував і сказав. Але поки у нас буде поле - будемо тренуватися. А прогнозувати розвиток подій я не візьмуся", - зазначив Шацьких в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні".

Нагадаємо, раніше інвестор киян Олександр Онищенко, який згідно з офіційною інформацією, придбав клуб у Вадима Рабиновича, заявив, що припинив співпрацю з командою. Саме з цієї причини в "Арсеналі" і почалися фінансові проблеми. Втім, в інтерв'ю газеті "Сегодня" Онищенко зазначив, що витратив на "Арсенал" 10 мільйонів доларів, заодно прокоментувавши ситуацію з продажем клубу.

"Ця ситуація з Рабиновичем була чистою аферою. Він продав клуб, який йому не належав. Жодних боргів не було сплачено, вони просто перейшли з однієї особи на іншу. Моїх боргів перед "Арсеналом" немає, я їх всі погасив, тому команду і допустили до чемпіонату", - зізнався Онищенко.

Відзначимо, що з початком чемпіонату Прем'єр-ліги-2013/14 Олександр Онищенко та Вадим Рабинович кілька разів обмінялися звинуваченнями у зв'язку з невизначеною ситуацією щодо передання документів від колишнього власника останньому. Рабинович спростував будь-які звинувачення, а трохи пізніше зазначив, що питання з документами вирішено.

Футболісти "Арсеналу", за словами Шацьких, налаштовані оптимістично і продовжують підготовку до наступного календарного матчу чемпіонату Прем'єр-ліги проти запорізького "Металурга", який повинен відбутися у Києві. Втім, команда була не в змозі прибути до Тернополя на поєдинок 1/8 фіналу Кубка України проти місцевої "Ниви", яка автоматично зможе стати учасником чвертьфіналу.

Позицію футболіста підтримав і спортивний директор "Арсеналу" Владислав Ващук, який заявив, що команда буде тренуватися до матчу з "Металургом". Нагадаємо, цей поєдинок заплановано на 3 листопада. !zn

Читайте також:

Рабинович вважає, що новий власник "Арсеналу" просто не знає, "що робити з футболом"

Прем'єр-ліга: дубль Кравця приніс "Арсеналу" перемогу над "Севастополем"

"Арсенал", який пропустив сім голів від "Шахтаря", посилився воротарем "Динамо"

Чотири українських футбольних клуби увійшли до Топ-100 найдорожчих

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі