Київський "Арсенал" знімають з чемпіонату Прем'єр-ліги

Поділитися
Київський "Арсенал" знімають з чемпіонату Прем'єр-ліги © fcarsenal.com.ua
Київська команда не зуміла вирішити свої фінансові питання - слідом за "Кривбасом" Прем'єр-ліга України втратила ще одного учасника.

Київський "Арсенал" не зумів вирішити свої фінансові проблеми, які виникли після того, як від команди відмовився інвестор Олександр Онищенко, і знімається з чемпіонату Прем'єр-ліги України.

Про це за допомогою офіційного сайту клубу повідомив генеральний директор "Арсеналу" Віктор Головко.

"Хочу повідомити, що, на превеликий жаль, сьогодні так і не знайшлися спонсори та меценати, яким би був важливий футбол. Незважаючи на всі заклики, футбольний клуб Арсенал (Київ) так і не дочекався ні від кого допомоги і підтримки у важкий період. Тому зі щирим болем у серці я змушений оголосити: футбольний клуб Арсенал (Київ) розпочинає процедуру банкрутства, команда знімається зі змагань", - сказано в заяві.

Нагадаємо, 25 жовтня "Арсенал", що займає 14-те місце у турнірній таблиці чемпіонату, не зумів прибути до Сімферополя на календарну гру з "Таврією". Також через кілька днів у київському клубі заявили, що команда швидше за все не зможе приїхати до Тернополя на поєдинок 1/8 фіналу Кубка України проти місцевої "Ниви".

ТАКОЖ: Рабинович вважає, що новий власник "Арсеналу" просто не знає, "що робити з футболом"

Відзначимо, що в лютому "Арсенал" опинився на межі банкрутства, однак тоді йому допоміг Олександр Онищенко, який придбав клуб у колишнього власника Вадима Рабиновича.

Між тим, угода, судячи з подальшого розвитку подій, так і не відбулася: Онищенко нарікав на те, що колишній власник клубу затримав передання документів, які б встановлювали його право на власність. Рабинович спростував будь-які звинувачення, а трохи пізніше зазначив, що питання з документами вирішено. Втім, через кілька днів виявилося, що Онищенко, за його словами, покинув "Арсенал".

Відзначимо, що у кінці минулого сезону чемпіонат Прем'єр-ліги покинув криворізький "Кривбас" - щоправда, при цьому криворіжці не дограли до фіналу один матч, посівши 7-ме місце в турнірній таблиці сезону-2012/13. !zn

Читайте також:

Прем'єр-ліга: дубль Кравця приніс "Арсеналу" перемогу над "Севастополем"

"Арсенал", який пропустив сім голів від "Шахтаря", посилився воротарем "Динамо"

Чотири українських футбольних клуби увійшли до Топ-100 найдорожчих

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі