На порятунок київського "Арсеналу" керівництво клубу відвело три дні

Поділитися
На порятунок київського "Арсеналу" керівництво клубу відвело три дні © football.ua
Київська команда може припинити своє існування 25 жовтня.

Київський "Арсенал" може припинити своє існування у найближчі три дні. Принаймні, про можливість подібного сценарію розповів генеральний директор клубу Віктор Головко.

За словами гендиректора, колишній власник клубу Вадим Рабинович повністю виконав свої зобов'язання, у тому числі і погасив старі борги, проте нинішній президент "Арсеналу" Олександр Онищенко умови передання клубу поки не виконав.

Сьогодні на офіційному сайті клубу з'явилася заява Головка, в якій простежуються песимістичні ноти.

Після кількох речень, у яких Головко висловлює слова вдячності футболістам, співробітникам і вболівальникам клубу, йде звернення до "меценатів і бізнесменів", в яких "Арсенал" просить фінансової допомоги.

"Клубу потрібна ваша серйозна підтримка у вигляді вкладень, але ще більше для столичного Арсеналу важливі і потрібні ваші час та душа, що вболіває за футбольну справу!.. І тільки в цьому випадку Арсенал ще може вижити. Іншої надії сьогодні у нас вже не залишилося.

Якщо до п'ятниці, 25 жовтня 2013 року, не знайдеться той, хто допоможе клубу зберегти столичний клуб в українському футболі, а Арсеналу - зберегти місце у Прем'єр-лізі і боротися за нові перспективи, у цей день, на жаль, футбольний клуб Арсенал (Київ) припинить своє існування.

Ще раз повторю: до п'ятниці у нас залишилася лише надія - будь-хто охочий може отримати клуб, фінансувати, вести до спортивних досягнень. Якщо ж такого не відбудеться, доведеться констатувати, що клуб виявився нікому не потрібним", - йдеться в заяві.

ТАКОЖ: "Арсенал" розрахувався за боргами, уникнувши санкцій від футбольних інстанцій

Нагадаємо, що у двох останніх матчах Прем'єр-ліги "Арсенал" зазнав двох поразок з загальним рахунком 0:9, при цьому між двома іграми з "Шахтарем" і "Динамо" кияни втратили головного тренера Олександра Бакалова, який пішов у відставку з метою, за його словами, привернути увагу до складної ситуації у клубі.

Раніше нинішній інвестор "Арсеналу" бізнесмен Олександр Онищенко звинуватив попереднього власника команди Вадима Рабиновича в тому, що він затримує передання документів, без яких Онищенко не може стати повноцінним господарем команди. Однак Рабинович заперечував усі звинувачення, звертаючись до колишніх домовленостей, які у свою чергу не виконує Онищенко. Рабинович навіть припустив у своїх висловлюваннях, що "Онищенко просто не знає, що робити з футбольним клубом".

Нагадаємо, Онищенко підставив руку допомоги "Арсеналу" взимку 2013 року, коли Рабинович оголосив про припинення фінансування футбольного клубу. Угода передбачала передання Рабиновичем "Арсеналу" нового власника безоплатно, але за умови погашення боргів і нормального забезпечення команди.

"Арсенал" було засновано у 2001 році як муніципальний клуб на базі київського ЦСКА, який тоді виступав у вищій лізі чемпіонату України. Втім, за більш ніж 10 років існування команда так і не змогла скласти конкуренцію іменитим землякам з "Динамо" ані у спортивних результатах, ані в симпатії вболівальників. !zn

Читайте також:

"Арсенал", який пропустив сім голів від "Шахтаря", посилився воротарем "Динамо"

Прем'єр-ліга: дубль Кравця приніс "Арсеналу" перемогу над "Севастополем"

В "Арсеналі" знову повернулися до теми зведення власного стадіону

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі