Суркіс розповів, скільки часу він готовий дати Блохіну

Поділитися
Суркіс розповів, скільки часу він готовий дати Блохіну Суркіс - Блохіну: часом-до зими © detskiymir.vn.ua
Президент "Динамо" нарешті зізнався, як довго він готовий чекати на покращення результатів його команди, яку тренує відомий у минулому футболіст.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс зізнався, скільки ж часу він готовий дати наставнику команди Олегу Блохіну на покращення результатів, побудову нової команди і виправдання довіри.

Блохіну слід якомога швидше йти шляхом прогресу, адже у нього залишилося не так багато часу, розповів президент.

"Якщо не буде результатів, якщо гра не покращиться - значити будемо міняти тренерський склад ... Термін - я думаю, до зими", - сказав Суркіс.

Нагадаємо, раніше Суркіс неодноразово зазначав, що він довіряє Олегу Блохіну, незважаючи на погані результати команди в національному чемпіонаті (5-те місце після 12 матчів) і в єврокубку (одне очко після двох матчів групового турніру Ліги Європи).

Після чергової невдачі команди Суркіс дещо змінив стиль своїх висловлювань, роблячи акцент на тому, що він і Блохін знають, скільки виділено часу тренерському штабу на повернення команди до колишніх успіхів. Після відставки помічників Блохіна Олексія Михайличенка, Юрія Роменського та Андрія Баля, "Динамо" все одно продовжило втрачати очки.

При цьому навколо клубу ходила інформація про те, що Суркіс веде переговори з двома німецькими фахівцями - Феліксом Магатом і Томасом Шаафом. Втім, Магат може продовжити свою тренерську кар'єру у Німеччині.

Відзначимо, що у найближчі дні "Динамо" доведеться зіграти у чемпіонаті Прем'єр-ліги з київським "Арсеналом" у Лізі Європи зі швейцарським "Туном". !zn

Читайте також:

У разі відставки Блохіна, Суркіс обіцяє "Динамо" закордонного тренера

Динамівські футболісти визнали, що вони - не єдиний колектив

Блохіна у Полтаві закидали біляшами

Бєланов знову захищає Блохіна, переклавши всю провину на футболістів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі