Бєланов знову захищає Блохіна, переклавши всю провину на футболістів

Поділитися
Бєланов знову захищає Блохіна, переклавши всю провину на футболістів Бєланов знову підтримав Блохіна © otdyh-v-gurzufe.com
Найкращий гравець Європи-1986 підтримав свого партнера і друга, якого наздоганяє провал за провалом в національному чемпіонаті, звинувативши у всьому дорогих футболістів, які не відпрацьовують свої контракти.

Найкращий гравець Європи-1986 Ігор Бєланов підтримав свого товариша і головного тренера "Динамо" Олега Блохіна, який, як він вважає, опинився у непростій ситуації після кількох невдач у чемпіонаті Прем'єр-ліги України.

"Щиро співчуваю колишньому партнерові з київського "Динамо" і збірної СРСР Олегу Блохіну: він виявився заручником непростої ситуації".

"Враховуючи багатий досвід Блохіна і в ролі гравця, і як тренера, сподіваюся, що він зуміє знайти методи запалити підопічних", - резюмував Бєланов.

Зазначимо, що у 9-му турі чемпіонату Прем'єр-ліги динамівці розгромно поступилися "Металісту" 0:3, і при цьому Олег Блохін зазначив задоволення діями своїх підопічних.

Між тим, Бєланов схильний до того, що можлива причина непереконливої гри киян - апатія футболістів, які отримують великі зарплати, але при цьому не хочуть викладатися на полі на всі сто відсотків.

"Можливо, динамівцям потрібна стресова ситуація, щоб вони стрепенулися, згадали про свої професійні обов'язки. Адже ставитися до справи так, як зараз, не можна. Я б навіть сказав, неприпустимо. Дивишся на лаву запасних, а гравці на них лежать, немов на пляжних тапчанах, відпочивають. Якщо не горять очі у людей - значить, з цим щось треба робити! Тут багато причин. Про одну з них - тривале притирання один до одного і адаптацію до нових умов іноземних футболістів річного скликання я вже говорив. Ось тільки як би цей процес не виявився надто довгим. Можливо, існують у "Динамо" й інші фактори, які накладають відбиток на результат. Але перебувати на шостому місці такій команді як "Динамо" недозволено", - обурено прокоментував ситуацію Бєланов.

Нагадаємо, "Динамо" у трьох ключових матчах чемпіонату проти "Дніпра", "Шахтаря" і "Металіста" набрало всього одне очко. При цьому підопічні Олега Блохіна поступилися одеському "Чорноморцю" 1:2. При цьому після 9-ти турів динамівці знаходяться на 6-му місці, відстаючи від лідера "Металіста" на 9 залікових пунктів. Ця ситуація нагадала Бєланову чемпіонат СРСР-1984, коли "Динамо" фінішувало у підсумку на 7-му місці.

Раніше, зазначимо, Бєланов підтримав Блохіна у його нелегкій роботі, підкресливши віру у тренерський талант колишнього наставника збірної України. !zn

Читайте також:

Легенда "Динамо" 70-х Стефан Решко знає, які українські команди "вбивають" і захищають

Суркіс вважає, що судді в Україні "втратили сором і совість"

Мілевський назвав Блохіна людиною, яка "тільки п'є каву і палить цигарки"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі