Легендарний динамівець Бєланов вірить у тренерський талант колишнього партнера Блохіна

Поділитися
Легендарний динамівець Бєланов вірить у тренерський талант колишнього партнера Блохіна Бєланов вірить у Блохіна © telegraf.com.ua
Ігор Бєланов вважає, що найближчим часом наставник київського клубу виправдає довіру керівництва.

Легендарний динамівський нападник, володар "Золотого М'яча-1986" Ігор Бєланов вважає, що навіть зараз у діях київського "Динамо", незважаючи на не зовсім задовільні результати, проглядається хороший ігровий почерк.

"Олег Блохін, що з'явився біля керма "Динамо" минулої осені, тільки створює команду. А у процесі формування боєздатного колективу, як відомо, без труднощів не обходиться. Тому вболівальникам потрібно запастися терпінням - на все потрібен час. Може, рік. А може - півтора. У футболі не буває такого, щоб високі результати приходили негайно", - вважає Бєланов, посилаючись на досвід "Шахтаря" Мірча Луческу у формуванні боєздатного колективу.

"Був період, коли у Донецьку всі чекали його відставки, проте Рінат Ахметов не пішов на повідку у вболівальників і невдовзі гірники виграли Кубок УЄФА. Довіряє Блохіну і президент "Динамо" Ігор Суркіс, і я впевнений, що він його довіру виправдає", - зазначив колишній партнер Блохіна з "Динамо" і збірної СРСР.

Нагадаємо, що у чемпіонаті Прем'єр-ліги-2013/14 "Динамо" набрало 7 очок у п'яти матчах, опинившись на незвичному 8-му місці.

Бєланов вважає, що посилення колективу в особі кількох новачків не може пройти непомітним - по-перше, футболістам для початку необхідно знайти взаєморозуміння на полі, по-друге, рано чи пізно вони проявлять себе з найкращого боку, будучи виконавцями високого рівня.

"У футболі немає нічого неможливого. Особисто я вірю у Блохіна, і впевнений, що він своє вміння ще доведе. Він йде правильним шляхом, треба тільки не заважати йому працювати. І, звичайно ж, довіряти", - резюмував Бєланов.

Нагадаємо, у найближчому турі чемпіонату України динамівці зіграють 18 серпня на своєму полі з "Таврією". А 22-го числа їм належить стартувати у розіграші Ліги Європи.

Читайте також:

Євген Хачеріді отримав офіційне запрошення перейти у "Шахтар"

Збірна України впевнено обіграла Ізраїль в товариському матчі

Збірна України зберегла свої позиції в рейтингу ФІФА

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі