Блохін знову задоволений грою "Динамо", незважаючи на чергову поразку

Поділитися
Блохін знову задоволений грою "Динамо", незважаючи на чергову поразку Олег Блохін знову програв © football.ua
Наставник динамівців, коментуючи несподіваний програш на старті Ліги Європи, зазначив: йому немає в чому дорікнути його підопічним.

Головний тренер "Динамо" Олег Блохін після програшу бельгійському "Генку" 0:1 у рамках групового турніру Ліги Європи зазначив, що йому сподобалося, як діяла його команда - навіть, незважаючи на те, що "рахунок на табло".

"Сьогодні у мене претензій до футболістів "Динамо" просто немає. Немає везіння, напевно. Створюємо стільки моментів, але ніяк не можемо довести їх до кінця, щоб м'яч торкнувся сітки. Одну атаку ми можемо і пропустити, що і сталося у другому таймі", - розповів Блохін після матчу.

"Рахунок на табло. Я думаю, що рахунок не за грою - це явно видно. Дорікнути команді мені нема в чому. Команда змагалася, команда старалася, тільки не можемо забити. Треба працювати більше над цим. Команда грає нервово, команда поспішає, команда старається. Результату немає, і трибуни, звичайно, свистять. Ми можемо лише вибачитися перед уболівальниками, але дорікнути мені футболістам немає в чому", - резюмував Блохін.

Нагадаємо, що кияни володіли ініціативою в поєдинку з "Генком" протягом всього ігрового часу, однак, пропустивши кілька контратак, одного разу були змушені капітулювати - на 61-й хвилині гол влетів у ворота Максима Коваля. За півгодини, що залишилися, кияни так і не зуміли розкрити оборону суперника.

При цьому Блохін знову зазначив, що реалізація моментів у його команди - явно слабка сторона.

"Якщо взяти дані, то всі футболісти дуже близькі до оптимального стану. Інша справа, що треба це все показувати на футбольному полі. Через "не можу". І якщо не виходить, треба думати, чому. Так, я не можу звинуватити команду, що вона не старалася. Але виграти, не забиваючи з двох метрів, неможливо".

Коли журналісти запитали Олега Володимировича, чи є вихід із ситуації, натякаючи на позиції киян у чемпіонаті Прем'єр-ліги, то наставник відповів - він вірить у свій колектив.

"Я вірю, що ця команда буде грати. Бачу, що є певні труднощі. Повірте, мені досить неприємно поступатися біля керма "Динамо". Це моя рідна команда, і мені дуже прикро. Так, зараз можна багато чого говорити, тим не менше, вихід є", - резюмував Блохін.

Нагадаємо, що після матчу чемпіонату України з "Металістом", який кияни програли з розгромним рахунком 0:3, Блохін наголошував, що підсумковий рахунок не за грою, і що він задоволений діями підопічних. !zn

Читайте також:

Суркіс ще раз підкреслив: питання про відставку Блохіна неактуальне

Бєланов знову захищає Блохіна, переклавши всю провину на футболістів

Колишній динамівець Саленко припустив, що розгром від "Металіста" не зламав киян

Суркіс пообіцяв народження феномену "Динамо" Блохіна" вже в найближчому сезоні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі