Суркіс пообіцяв народження феномену "Динамо" Блохіна" вже у найближчому сезоні

Поділитися
Суркіс пообіцяв народження феномену "Динамо" Блохіна" вже у найближчому сезоні Ігор Суркіс вірить в Олега Блохіна
Президент київського клубу передрікає, що завдяки чіткій роботі тренерського штабу вже у цьогорічному сезоні вболівальники побачать, що ж таке справжнє "Динамо".

Президент київського "Динамо" вважає, що гра його команди, яка стартує вже через кілька тижнів, отримає нові фарби. Все - завдяки результатам роботи з киянами головного тренера Олега Блохіна.

"Рука Блохіна не могла відчуватися до кінця, тому що він не працював певний час. Через хворобу тренера команда тренувалася і грала без нього. Ось в цьому сезоні вже буде Динамо Блохіна", - зазначив Суркіс в інтерв'ю газеті "Радянський спорт".

"Я вірю в Олега Володимировича, його харизму і безмежну любов до "Динамо". Сподіваюся, з ним команда вийде на той рівень, на якому має знаходитися київське "Динамо", - припустив президент клубу.

Нагадаємо, що Олег Блохін підписав контракт з "Динамо" у кінці вересня 2012 року, проте незабаром був змушений взяти паузу в тренерській роботі через серйозні проблеми зі здоров'ям. Втім, зимовий передсезонний збір Блохін повністю провів на робочому місці, привівши команду в певну фізичну і функціональну готовність.

Однак, у підсумку, "Динамо" фінішувало на третьому місці у чемпіонаті-2012/13 - вперше в історії виступів в українських першостях. У Лізі Європи підопічні Блохіна вилетіли в 1/16 фіналу, поступившись "Бордо".

Нагадаємо, що зараз динамівці проводять передсезонний збір в Австрії, а вже 27 червня розпочнуть виступи на передсезонному турнірі за участю "Шахтаря", а також російських "Спартака" і "Зеніту". Змагання отримали назву Об'єднаний турнір і вже викликали неоднозначні висловлювання у пресі з боку функціонерів та футбольної громадськості.

"На нас чекає товариський турнір, команди готуються до чемпіонатів Росії та України. Ініціатива виходила від організаторів. По-моєму, це "Газпром", - прокоментував організацію турніру Суркіс.

"Мої клубні служби займалися всіма питаннями. Я просто дав принципову згоду на початковому етапі. І взагалі не настільки принципово, хто саме вийшов із пропозицією. Важливо те, що ці ігри підуть на користь як українським, так і російським клубам", - резюмував динамівський бос.

27 червня кияни у Москві на стадіоні ім. Стрельцова зіграють проти місцевого "Спартака". Початок зустрічі о 18:30. !zn

Читайте також:

В "Динамо" повідомили про те, хто залишить клуб

Блохін визнав провальним свій дебютний сезон у "Динамо"

Календар чемпіонату УПЛ-2013/14: "Шахтар" і "Динамо" зіграють вже в четвертому турі

Кращими футболістами України за версією УЄФА названі Генріх Мхітарян і Максим Коваль

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі