У "Динамо" повідомили про те, хто залишить клуб

Поділитися
У "Динамо" повідомили про те, хто залишить клуб Тарас Михалик покидає "Динамо" © detskiymir.vn.ua
Киян покине захисник Тарас Михалик, який провів у складі команди більше шести років. Також швидше за все поїде з Києва і аргентинець Марко Рубен.

Напередодні виходу київського клубу з відпустки стало відомо, хто саме покине "Динамо" найближчим часом: статус вільного агента отримав український захисник Тарас Михалик.

За інформацією каналу "Футбол", незабаром центрбек підпише контракт з одним з московських клубів, "Спорт-Експрес" стверджує, що українець майже домовився з "Локомотивом".

Сам же захисник стверджує, що ситуація з його подальшою кар'єрою вирішиться вже в найближчі дні.

Аргентинський форвард Марко Рубен також знаходиться на шляху переходу в інший клуб: зараз його агент веде пошуки варіантів працевлаштування.

Тарас Михалик провів у "Динамо" вісім сезонів, опинившись у стані "біло-синіх" у 2006 році. За динамівців Михалик зіграв більше ста матчів, проте завершився сезоні, втратив місце в основі, не потрапляючи навіть у заявку на ігри. Зрештою клуб надав захиснику, контракт якого розрахований до 2016 року, статус вільного агента.

У "Динамо" Михалик виграв два чемпіонські титули, два Кубки і один Суперкубок України. У складі національної збірної захисник провів 31 гру. У 2006 році Михалик завоював срібні медалі молодіжного чемпіонату Європи.

"Тарас був одним з лідерів, одним з тих людей, який своїм ставленням до справи, своєю поведінкою був прикладом для багатьох хлопців", - вважає капітан воротар-ветеран "Динамо" Олександр Шовковський.

"Він провів досить багато часу в команді, відіграв пристойну кількість ігор і поруч з ним працювати завжди було дуже цікаво, тому що він був принциповим, непоступливим. Може, не все в нього виходило в останній час, але це новий виклик для нього, нова вершина, і я тільки буду радий, якщо він подолає ту смугу, яка в нього була, і заграє на своєму рівні".

Зазначимо, що 16 червня "Динамо" вирушило на перший навчально-тренувальний збір, який відбудеться в Австрії. Головний тренер команди Олег Блохін поки не називає імен футболістів, які поповнять склад киян, проте Огнєн Вукоєвич і Факундо Бертольо. які перебували в оренді, будуть проходити підготовку до сезону саме в "Динамо".

В Інсбруку кияни будуть тренуватися до 26 червня, а також зіграють два спаринги з "Динамо" з Тбілісі, а також з німецьким "Мюнхеном-1860". !zn

Читайте також:

"Динамо" готовий зробити перше придбання у міжсезоння

"Таврія" змінює тренерів: замість "динамівця" Лужного - фахівець з Греції

В "Чорноморці" спростували інформацію про фінансові проблеми

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі